Geen zenders met Smith CI module


theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb een |Horizon media box en had AB problemen via dit forum en web Forum van Ziggo heb ik een nieuwe gekregen daarvoor dank na veel gepruts en diverse malen opnieuw doen werkt het spul nu weer de Horizon was geen probleem maar het koppelen aan de TV wilde maar niet lukken maar nu wel .
Goed probleem een opgelost nu heb ik ook een C! module van Smith in mijn TV zitten met kaart maar via de module heb ik nu GEEN zenders zichtbaar , dus Horizon uit via module kijken instellingen zenders opnieuw install en zoeken ja netwerk frequentie svp nu dat is 474.00 en ID is 5555 foutieve frequentie zegt ie steeds heb al gegoogeld maar vind verder niks ik zit in Ziggo gebied voorheen Home dus hij zoekt geen zenders bij overslaan zoekt ie wel maar slaat niks op heb al anderom ingevuld bij freq 555 nee niks hier begrijp ik even niks van.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Heb de TV al naar fabrieks instell terug gezet ook niks steeds weer foutieve freq.
Philips TV 32PFL9705H/12 smart led TV
 

Beetle

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
148
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Id is 5555 en bij sommige tv's 05555
 
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ja klopt was een 5 vergeten maar ook 05555 werkt niet
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Frequentie: 47400, 474000 of 474
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.361
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Voor de 1 jaar oudere 9664:

474.00
05555
Symbol rate6875
Modulatie 64 QAM
Met de vraag: Zie je een Netwerk naam?

Een alternatief Netwerk ID 43xxx heb je alleen nodig als 'NPO 1 HD' niet op kanaal 1 staat.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
474 of 474.00 of 474000 werkt niet hij vraagt als eerste naar de frequentie of het ID ook niet goed is kan ik zo niet checken want hij accepteert de frequentie niet. gewoon geen beeld zwart dus voor alles.en ik kan maar 5 cijfers ingeven dus of 474.00 of 047.40 of 004.74
en nee ik zie geen netwerknaam.
 

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.940
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
474 of 474.00 of 474000 werkt niet hij vraagt als eerste naar de frequentie of het ID ook niet goed is kan ik zo niet checken want hij accepteert de frequentie niet. gewoon geen beeld zwart dus voor alles.en ik kan maar 5 cijfers ingeven dus of 474.00 of 047.40 of 004.74
en nee ik zie geen netwerknaam.
Wat is het precieze / complete typenummer van je TV?