• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Geen Teletekst meer na Update


terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.313
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Heb je echt de servers van Ziggo nodig als je de box een reset geeft ? Ik kan begrijpen dat het on-demand deel dan misschien niet werkt maar het DVB-C deel zou zelfstandig moeten kunnen functioneren.

Stel dat je box een keer de kluts kwijt raakt om wat voor reden dan ook en je moet een reset doen. Zou toch lullig zijn dat je dan geen TV meer kunt kijken omdat de box niet door zijn installatie procedure heen komt omdat de server van Ziggo toevallig een storing heeft. Daar gaat je TV avond.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.828
Ziggo
Geen Producten
Heb je echt de servers van Ziggo nodig als je de box een reset geeft ?
Ja, want de box haalt de meest recente software op... dat zie je ook door het knipperen van twee oranje pijltjes op het frontje. En diezelfde reset bij de Mediabox XL is net zo onplezierig áls de servers van Ziggo eruit liggen. Die moet ook de software bij Ziggo ophalen :)
 
Laatst bewerkt:

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.681
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Heb je echt de servers van Ziggo nodig als je de box een reset geeft ?
Ja natuurlijk. Alles staat in de cloud, ook je account gegevens en instelling.
Maar daar gaat het verder toch niet om. Het gaat er om dat je met een gerust hart tegenwoordig de Next kunt resetten.
 
Laatst bewerkt:

fractal

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mrt 2012
Berichten
101
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Afgezien van die incidentele halve pagina’s is de Next ook niet in staat om alle pagina’s van een zender te bufferen. Dus zit je steeds te wachten tot de gewenste pagina voorbij komt.
Mijn goedkope LG tv heeft hier geen last van.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.456
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Goedkoop is duurkoop ;)
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mibasco

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Bedankt voor de Info
 

DonvanVliet

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 dec 2005
Berichten
162
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Teletext geeft nog wel af en toe halve pagina's weer, die bug is er nog niet uit...……...
Die bug zat ook al in de horizonbox al die jaren. Nooit iets aan gedaan. Dat zal nu ook wel niet snel of niet gebeuren.