• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Geen Teletekst meer na Update


Mibasco

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Mediabox Next , na laatste update werkt teletekst niet meer ?
 
Laatst bewerkt:

fractal

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mrt 2012
Berichten
101
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
NPO1 en TV Gelderland; teletekst werkt. Op een Next met v4.19
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mibasco

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
NPO1 teletext werkt hier niet op Next met V4.19 , Sloten Friesland , alle verbindigen lijken oke
bedankt voor de info
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
Je hebt uiteraard al een reset naar fabrieksinstellingen uitgevoerd?
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mibasco

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Nee , nog niet gedaan .
Laatste keer slechte ervaringen mee gehad , na reset Fabr.Inst. werkte niets meer.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
Tja, dan is het ontbreken van Teletekst schijnbaar niet zo'n groot probleem.
Heb je die 'ervaring' met een fabrieksreset met de Next gehad of toen nog met de Mediabox XL?
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mibasco

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Met de Next
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
Bijzonder frappant... heb er vele uitgevoerd (ook om bijvoorbeeld bepaalde testsoftware 'versneld' te installeren)... nooit problemen, alleen weer even inloggen bij Netflix.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.675
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Inderdaad, het is misschien een keertje misgegaan in het begin. Toen waren er wat problemen met de servers van Ziggo geloof ik waardoor de box geen gegevens kon ophalen na de reset.
Daarna nooit problemen gehad, ook hier al meerdere malen een reset uitgevoerd om versneld een test update te ontvangen.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.454
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Teletext geeft nog wel af en toe halve pagina's weer, die bug is er nog niet uit...……...