• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Geen snelheidsverhoging


pboes

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 nov 2004
Berichten
1.008
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Begin mei verscheen erop de homepage van Ziggo Zakelijk een bericht "U krijgt sneller internet".
Ik denk: dat is leuk, nooit weg.
Ik ging even verder kijken of ik ook in aanmerking zou komen, immers de drie voorgaande snelheidsverhogingen zijn aan mij voorbij gegaan.
Dus op een andere pagina stond een vraag "Voor wie geldt sneller internet?" Het antwoord dat er bij stond was duidelijk: "Voor iedereen met een internetabonnement behalve degenen die al het snelste hebben (Giganet)".
Tot zo ver het goede nieuws: de realiteit is dat ook deze snelheidsverhoging weer aan mijn deur voorbij gaat, blijkbaar, en dat ik als jarenlange trouwe klant dus gewoon niet meedoe.
Voor de goede orde: ik heb een ZZ3 (200/40) abonnement, maar als je als Ziggo op je homepage iets belooft dan moet je het ook wel waarmaken en niet stiekem een deel van de klanten overslaan.
En ja, ik kan zelf ook kiezen voor een ander abonnement maar dan zitten er gelijk weer dingen aan vast, waar ik helemaal niet op zit te wachten, zoals een ontvanger of 5 "gratis" licenties voor een virusscanner of meer van dit soort dingen.
En ja, ik kan ook kiezen voor een andere provider maar meer dan een DSL-lijntje van amper 100/10 Mb kunnen andere hier niet leveren.
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.737
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Even op Google gezocht met zoekterm Ziggo ZZ3. En lees daar:
Snelheidsverhoging per 1 maart
De Office Basis ZZ1- en ZZ2-pakketten krijgen beide een hogere download- en uploadsnelheid, terwijl het ZZ3-pakket enkel een hogere uploadsnelheid krijgt.