Geen ondertiteling tijdens opnemen

Ik snap de reactie van piente ook niet helemaal, ook omdat de mensen van Ziggo die hier reageren andere mensen zijn dan die daat werkelijk het probleem oplossen.
Als ze klantvriendelijk willen zijn en service willen leveren, moeten ze juist hier reageren.
 
Die reactie komt voort uit ervaring zoals het bij mij met de helpdesk gaat op mijn werk. Het beantwoorden van vragen kost weer tijd juist om anderen te helpen met de oplossingen cq verstoringen te verhelpen.
 
Maar er is werkelijk niemand bij de helpdesk bezig om dit probleem daadwerkelijk op te lossen.
Die medewerkers zitten aan de telefoon om klanten te woord te staan.
Niet om soft- of hardware problemen op te lossen.
 
Bij Ziggo zijn de helpdeskmedewerkers echt geen software ontwikkelaars. Als de helpdesk ook de (2e en 3e lijns) problemen moet oplossen is er wel iets mis met de organisatie van die helpdesk tenzij ze hiervoor echt uitgeplant worden. Dit soort problemen mogen echt wel duidelijker gecommuniceerd worden naar klanten toe en eventueel met uitleg van prioriteiten van bestaande bugs en een verwachte oplostijd. Ik weet dat dit niet altijd mogelijk is maar een schatting kan soms wel en de prio aangeven ook.
Communicatie en transparantie, voor zover je dat als bedrijf kan geven, zijn imo erg belangrijk.
 
Ik vraag me af: als het ondertitelingsprobleem straks is opgelost, moet ik dan alles opnieuw opnemen, of wordt de ondertiteling er bij de opnames automagisch ondergeplakt.
 
Toch wel schattig dat iemand denkt dat de helpdesk/klantenservice überhaupt iets met het ontwikkelteam te maken heeft... zij die de telefoon opnemen vs. zij die zich terugtrekken op die afdeling in een booth met alle apparatuur aanwezig en daar brainstormen hoe ze die box verder kunnen verneuken!

So sweet :)
 
Welke dan? Webcare? Da’s niet meer zoals vroeger, toen er nog echte webcare was. Nu zijn het gewoon veredelde helpdeskmedewerkers. Anyway... blijft schattig.

Wordt tijd dat er weer eens wat testers naar Ziggo gaan... kunnen ze zien hoe het werkt en niets zoals men denkt dat het gaat. Nee, ik hoef niet ;)
 
Dan heb ik geluk met de helpdesk bij mij op het werk die duiken er wel in om zaken op te lossen ook door programma's aan te passen cq erin te duiken. En indien nodig komen ze ook nog eens ter plaatse. Maar meer vanwege de specifieke software.
 
Da's toch heel wat anders... anyway, misschien eens wat meer in die toko (Ziggo) verdiepen @piente. Fact-checking :)

In het andere nieuws... dit topic loopt al sinds 7 augustus 2019. Het is toch te schandalig voor woorden dat er geen openbare reactie vanuit Ziggo aanwezig is. En dat noemen ze dan 'hoge prioriteit'!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan