• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

geen NHL meer op fox sports


marco1980

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 aug 2009
Berichten
281
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
net gehoord dat fox sports de rechten niet meer heeft.kan iemand mijn vertellen wie ze dan wel heeft. of gaan we dit ook niet meer zien zelfde als voetbal uit frankrijk.
 

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.487
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik kan me zo voorstellen dat hier niet veel belangstelling voor is.
Voor de die-hard fan:
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.423
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
ik denk dat er genoeg belangstelling is maar Fox Sports zijn ratten en willen alleen maar meer geld graaien.

Ze dwingen iedereen om mee te betalen aan hun schijtzenders waar men dan in het basis pakket 1 zender voor terug krijgt. Alleen halen ze daar alle (belangrijke) voetbal wedstrijden vanaf, worden hoofdzakelijk praatprogramma's, documentaires en herhalingen uitgezonden. Verder wordt de prijs voor de andere zenders steeds verder verhoogd, ze begonnen met 7,50 bij KPN dat is nu al 12,99 in 2 jaar tijd bijna net zo duur als het eerder was toen niet iedereen mee betaalde. En als ze dan ook nog andere grote sporten weghalen en dus minder uitgeven zegt toch al genoeg. GRAAIERS!

Nee ik hoop echt dat Ziggo ze er straks keihard vanaf gooit, ik ben best bereid om voor zenders die ik niet perse kijk te betalen, dat is toch de basis van een pakketten structuur maar dan betreft het een 20 cent per zender, deze gasten willen 3-4 euro per abonnee hebben en dan te bedenken dat maar 5% geld voor een abonnement op deze zenders over heeft.