Geen lichtjes meer.

rudine

Forum Gebruiker
Berichten
66
Een simpele vraag,

wanneer je de connectbox aansluit op het stroom zonder andere kabels erin en er gaat geen enkel lichtje meer branden. Mag je dan concluderen dat de box stuk is?
 
Er hoort 1 lampje te branden de onderste. Deze is wit kleurend.

Doet het modem verder wel iets.
 
Een simpele vraag,

wanneer je de connectbox aansluit op het stroom zonder andere kabels erin en er gaat geen enkel lichtje meer branden. Mag je dan concluderen dat de box stuk is?
Nee dat mag je niet, want in dit geval zijn er 2 conclusies mogelijk, namelijk de box kan stuk zijn of de voeding is kapot. Dat laatste heb ik bij meer door Ziggo geleverde apparaten al meegemaakt. Ik heb daarom altijd een reserve voeding achter de hand. Die kan je meteen aansluiten en het leveren van een nieuwe door Ziggo duurt een paar dagen.
 
Bedankt voor de reacties.

Knop staat op aan, het witkleurend lichtje doet het niet meer net als de rest dus.
De eerste week was er geen probleem, tot dat er plotseling een stroomprobleem omstond of het modem is gewoon stuk.
Monteurs/technische dienst zeggen dat het aan de slechte contactdoos/coax ligt. Mijn verhaal dat er geen lichtjes meer branden/modem stuk is/eventueel voeding stuk is laten ze links liggen .

Ik heb nu al bijna twee weken geen (250mb) internet via Ziggo en maar uit nood een KPN contract geregeld. Wat we moeten natuurlijk wel internet hebben thuis.

Ik weet voldoende en ga weer een vervolg email sturen.
 
Waarom niet via @Webcare Ziggo even contact opnemen. En gelijk compensatie aanvragen voor de dagen dat je niet geleverd heb gekregen.
 
Paar domme vragen.
Heb je gecontroleerd of er spanning staat op de stopcontact waarop de modem is aangesloten?
Heb je de modem een keer op een ander stopcontact aangesloten.

Er waren jaren geleden berichten van iemand met problemen doordat het 230V stopcontact niet helemaal lekker was.
 
Overal staat spanning op. Ik heb inderdaad het modem ook in andere stopcontacten gedaan. Je probeert vanalles op enig moment.
 
Terug
Bovenaan