• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Humax iHDR-5200 Geen 2 programma`s tegelijk opnemen en een 3e kijken?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Baloe

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 sep 2008
Berichten
19
Gisteren wilde ik Bert Visscher op Nederland 1 opnemen, en tegelijkertijd Mission: Impossible op RTL 4.
Terwijl ik naar Hostages op NET5 keek.
Maar toen het kreeg ik de melding in beeld dat ik naar 1 van beide programma`s moest kijken.

Voorheen heb ik het wel eens gedaan, op 2 verschillende zenders iets opnemen, en op een 3e iets kijken.

Ik heb de Humax 5200 afgelopen maand wel geupdate, heeft dat er iets mee te maken, of moet ik het probleem ergens anders zoeken?

Ik heb het forum doorgebladerd, maar niet dit probleem gevonden.
Wel een soort gelijke, maar daar werd ik niet veel wijzer uit, en dat was ook met een ouder firmware.
 

rob.verhoeff

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 nov 2009
Berichten
25
Volgens mij heeft de 5200 twee tuners. Dus 1 kijken en 1 opnemen. Correct me if I'm wrong!
 

copymaster

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 mrt 2008
Berichten
594
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Het is mogelijk om 2 zenders op te nemen en een derde te bekijken. De derde zender moet dan wel in de zelfde stream zitten als een van de zenders die wordt opgenomen. Alle andere zenders die in een andere stream zitten zijn niet beschikbaar.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk
 

rob.verhoeff

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 nov 2009
Berichten
25
Het is mogelijk om 2 zenders op te nemen en een derde te bekijken. De derde zender moet dan wel in de zelfde stream zitten als een van de zenders die wordt opgenomen. Alle andere zenders die in een andere stream zitten zijn niet beschikbaar.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk


Kijk weer wat geleerd! Dat wordt puzzelen :-)
 
Topicstarter
Topicstarter
B

Baloe

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 sep 2008
Berichten
19
Het is mogelijk om 2 zenders op te nemen en een derde te bekijken. De derde zender moet dan wel in de zelfde stream zitten als een van de zenders die wordt opgenomen. Alle andere zenders die in een andere stream zitten zijn niet beschikbaar.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk

Dan is mijn vraag, hoe weet ik (van te voren) of die 2 zenders in dezelfde stream zitten?
 

copymaster

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 mrt 2008
Berichten
594
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Door dit op te zoeken. Google is your best friend.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk
 

martens38

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2010
Berichten
565
het aanbod van zenders dat je nog kunt kijken als er al 2 opnames lopen is over het algemeen erg beperkt heb ik gemerkt.
als je bv ned1 en rtl4 tegelijk opneemt heb je nog maar een handjevol voor mij onbekende zenders die je kunt kijken.
 

koopman4

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2011
Berichten
1.930
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dan is mijn vraag, hoe weet ik (van te voren) of die 2 zenders in dezelfde stream zitten?

Digitalekabeltv.nl geeft streamlijsten te zien.


Makkelijker is op je AB list in te drukken en des betreffende zender te kiezen en hierna op info te drukken, je krijgt dan zender info b.v. NED 1 HD 570.00MHz, dit is hetzelfde bij NED 2 HD, dus deze hebben dezelfde stream.
Maar letop ieder Ziggo gebied kan andere streams ingevuld hebben.

Gerard.
 

macamba

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 mei 2010
Berichten
32
Wat wellicht ook helpt, is de 2 programma's als SD op te nemen ipv HD. Een SD kanaal neemt minder ruimte in de stream dan een HD kanaal. Je hebt dan over het algemeen meer zenders over die je nog als 3e kan kijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.