Fox Sports Nederland

Status
Niet open voor verdere reacties.
En als je fox sports eredivisie met Ziggo sport totaal neemt voor euro 19,95 per maand ben je ook goedkoop uit, vind ik
 
niet als je het afzet tegen de kosten van een Ziggo sports abonnement voor 15euro.
ga je dan ook nog vergelijken wat je krijgt voor je geld, dan is het in verhouding wel veel.

Die vergelijking over wat je krijgt voor je geld gaat voor mij niet op, ik ben supporter van een club uit de Nederlandse eredivisie en die wedstrijden worden niet op Ziggo sport uitgezonden.

Ziggo sport heb ik gratis, via de combinatie Ziggo en Vodafone. Daar zou ik niet snel 14,95 voor over hebben. F1 kijk ik niet, een buitenlandse competitie wedstrijd is leuk maar als ik ze niet zie mis ik ze niet. En anders kan ik altijd nog wat mee pikken via het gratis Ziggo sport kanaal.

Als ik zonder gekleurde clubbril kijk, dan ben ik het qua prijsverhouding met je eens: 6 Ziggo sport zenders voor 14,95 of 3 Fox sport eredivisie zenders voor 17,95. En als je alle zes de Fox sport kanalen wilt hebben ben je 29,90 kwijt. Het dubbele van Ziggo sport.
 
Dit is allemaal heel persoonlijk denk ik.
Ik heb ook een seizoenskaart, betaal bij Ajax omgerekend zo'n 16 euro per wedstrijd, maar ik vind 17,95 weer erg veel (veel te veel). Voor de thuiswedstrijd van mijn club hoef ik het niet te doen, hoostens een paar keer per jaar een uitwedstrijd en dan misschien 2 of 3 andere wedstrijden per jaar. Dit jaar zou ik misschien iets meer geneigd zijn het toch maar te betalen maar in een nornaal jaar zeker niet.

Het verschil tussen Fox 1 en Ziggo Sport 1 is dat naar mijn idee alle topcontent op Ziggo Sport 1 wordt uitgezonden terwijl bij Fox de topclubs over de zenders verdeeld worden.
 
In normale tijden reis ik mijn club in Nederland achterna, ik zie dus de competitiewedstrijden meestal in het stadion. Door Fox Sports moet ik me aanpassen aan de kijker ipv andersom. Zo was ik vorig jaar op een zondagavond 20:00 uur in Almelo en Emmen. Voor mij toch een stukje reizen. Daar mag best wel wat tegenover staan vind ik. Dus een goede vergoeding vragen en niet alle wedstrijden van de 4 topclubs op een "open" kanaal. En toppers ook niet.
In deze tijden van corona snap ik wel dat men FS1 open zet, maar hoop dat dit snel voorbij is.
 
@Navi, Jij reist naar Almelo en Emmen, voor jou een eind reizen. Volgens jou mag daar best wat tegen overstaan.
Prima toch, Maar vraag dat aan de club voor wie jij je opoffert om helemaal naar het Noorden te reizen.
Mijn persoonlijke mening, stop met supporteren..het is stank voor dank.
 
Door Fox Sports moet ik me aanpassen aan de kijker ipv andersom.

Het is niet fox sports die bepaald wanneer een wedstrijd gespeeld wordt, ze bepalen alleen wanneer die wordt uitgezonden en op welk kanaal. I k zie dus niet in hoe jij je moet aanpassen.
 
Natuurlijk heeft Fox bepaald dat er nu wedstrijden op zondagavond zijn. Ja de KNVB plant het in maar wel op het uitdrukkelijke verzoek van Fox. Zonder bemoeienis van Fox zou er nooit op zondagavond of 16.45 uur een wedstrijd zijn.
 
Zie bijvoorbeeld ook:
Op verzoek van de clubs en FOX wordt op zaterdagen om 18.45 uur, 20.00 uur en 21.00 uur gespeeld, waarbij 16.30 uur wellicht ook nog een mogelijkheid wordt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Navi
@Navi, Jij reist naar Almelo en Emmen, voor jou een eind reizen. Volgens jou mag daar best wat tegen overstaan.
Prima toch, Maar vraag dat aan de club voor wie jij je opoffert om helemaal naar het Noorden te reizen.
Mijn persoonlijke mening, stop met supporteren..het is stank voor dank.

Ik begrijp met name de laatste regel dat je nog nooit in een stadion bent geweest, laat staan dat je van het spelletje houdt. Oke ieder zijn ding hoor, maar Fox heeft echt wel invloed op de speeltijden.
Dus ik die het hele land doorkruis om mijn club te zien waar ik zielsveel van hou moet zich aan jou aanpassen. Omgekeerde wereld toch? Zonder supporters in een stadion geen voetbal!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan