Fox Sports Nederland

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoe dan ook wordt het erg interessant om te zien wat eruit komt. Beiden zijn toch tot elkaar veroordeeld denk ik.
 
@michieldejong Ziggo kan het hard spelen en alsnog niet in zee gaan. Wachten tot Fox Sports Nederland op het randje van de afgrond hangt. Vervolgens met Disney onderhandelen om Fox Sports Nederland op te kopen of alsnog een contract onder de voorwaarden van VodafoneZiggo en dan mag het terug op de kabel.

Indien VodafoneZiggo het kan kopen van Disney, kan Ziggo Sport wel veel groter worden en zijn sport liefhebbers ervan af twee dure premium abonnementen te moeten nemen.
 
Leuke idee, TV-kijker. Zo maak je Ziggo Sport tot monopolist. En om het dan betaalbaar te houden zou Ziggo elke abonnee extra moeten laten betalen voor dit Sport Kanaal.
 
@Rikhad Daar is géén probleem dus. Ziggo laat sowieso iedereen betalen voor Ziggo Sport Totaal.
 
Maar Fox Sports geeft alleen al aan de nederlandse competitie rond de 90 miljoen uit aan zendrechten. Dat geld moet toch ergens vandaan komen. Of denk je dat Ziggo straks opeens genoegen neemt met minder winst?
 
@michieldejong Ziggo Sport is ook nog beschikbaar bij KPN en T-Mobile.
Fox Sports, verkoopt ook uitzendrechten door aan anderen. Dit kan Ziggo voortzetten. Ziggo kan ook net als Fox Sports nu, Ziggo sport voetbal maken, met alleen voetbal. Er zijn wel meerdere opties.

Dan is er ook nog hetgeen als geen enkele content aanbieder hetzelfde bedrag als FOX Sports nu betaald wil ophoesten, moet de prijs omlaag of het voetbal komt helemaal niet op tv.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan