• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Fox Sports Nederland


Topicstarter
Topicstarter
T

Tv-Kijker

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2009
Berichten
1.965
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Kan me nog 1997 herinneren "wij gaan iets nieuws doen"..... en dat er voortaan een gulden moest betaald worden voor je voetbal dat via Sport7 zou gaan. Dat haalde het journaal, en nu...? Niks! Het gaat heel sluipend...
Dat Sport7 is er niet lang geweest.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
517
Ik zie hier een heleboel argumenten best wel veel om door te lezen maar daarom niet minder interessant. Er wordt ook veel met cijfers gegoocheld.
Maar laten we eens naar de basis gaan. Moet er niet eens wat minder voor de voetbal betaald worden? En kan je dan niet zeggen dat de Ziggo klanten daar niet voor op hoeven te draaien..volgens mij wel.
Kijk eens wat de PO eerst neer moest leggen voor bepaalde voetbal wedstrijden en ene John de mol die waagt zich er niet aan want dat forse bedrag moet ook nog eens terug verdiend worden. Ook dat bieding systeem wat er bij hoort val wat over te zeggen.

Maar als Fox denkt dat het anders is waarom passeren ze de kabelaars dan niet? Kennelijk omdat men het dan niet terug kan verdienen of dat je dan fors in het bedrag moet gaan bezuinigen wat je voor deze rechten uit geeft.
Want als je wat aandachtiger bekijkt zou FOX ook zonder Ziggo een abo op kunnen zetten. Zonder enige kabelaar in feite door gewoon op internet verder te gaan. Dus zeg maar een FOX sport app op te zetten en dat je door middel van de app je voetbal kan zien.
Waarom doen ze dat dan niet..Cutting the cord om zo maar eens te zeggen.
Dan hoeven ze helemaal niet meer te overleggen. Gewoon kwaliteit op de app zetten en daar je prijs voor vragen.
Ik las eerst ook dat ze dit pad op waren gegaan maar naderhand weer op terug zijn gekomen. Zullen ze er ook achter zijn gekomen dat met deze forse bedragen voor de rechten nog maar weinig verdiend kan worden en nu moeten de kabel klanten allemaal hiervoor opdraaien?
Ik dacht het niet..
Betaal maar eens minder en zeker gezien deze tijden en als ze dan toch centjes erin denken te zien passeer de kabelaar en zet een eigen app op.
Dat iemand goed kan voetballen omdat ie daar dag en nacht mee bezig is zal best maar dat bepaalde mensen daar zoveel mee moeten verdienen dat zet ook stof tot nadenken en juist in deze tijd is dat eens goed om te doen ipv alle Ziggo klanten er voor op te laten draaien.
Ik bedoel er zijn mensen die iedere dag keihard in de Zorg moeten werken en die krijgen ook geen applaus en zulke hoge bedragen betaald.
Ga er maar eens aanstaan in de zorg..bijna nooit weekeinden,onderbroeken verschonen, hard werken en vaak overwerk dat zijn in feite ook helden ipv deze voetballers tot een soort halfgoden te maken. Vooral doen het volgende jaar moet FOX nog meer gaan dokken.
Ik denk dat het hele systeem of commerciële verdienmodel voetbal eens onder de loep moet gelegd worden. En nogmaals laat Fox dan gewoon een app aanbieden dan hoef je niet te overleggen en kan je kennelijk je eigen broek ophouden.
Zullen ze nu wel moeilijk kunnen vandaar dat de Ziggo klanten nu moeten ophoesten. Net zoals de vele voetbal clubs die ook zo vaak bij de gemeente aangeklopt hebben terwijl anderen in de steek werden gelaten door het systeem maar de voetballerij moest weer gered worden.
IN Duitsland moesten ze nu wel weer in deze corona tijd gaan voetballen anders valt het hele kaartenhuis al in elkaar.

Mijn mening is dat Ziggo de poot stijf moet houden anders laat FOX met het oudere verdienmodel maar een eigen app opzetten en de kabelaars volledig passeren als het ze toch niet bevalt.
Ziggo moet ook niet bang zijn want ik en vele burgers hier met mij kunnen geen glasvezel afnemen en hebben ook geen VDSL optie. Bovendien moet zij dit het wel kunnen er ook rekening mee houden dat ze wellicht de hardware en dergelijke aan moeten passen nog even afgezien van het lopende abonnement.
Laat Fox als ze het onderhandelen zo beu zijn en menen iets te kunnen verdienen dat dan doen zonder de kabelaars en zonder iedere klanten voor de voetballers op te laten draaien om een eigen app op te zetten.
Mensen kunnen dan rechtstreeks een abo bij jullie nemen..doe dat dan maar. De mogelijkheid is er gewoon.
 
Laatst bewerkt:

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.385
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Jammer dat Liberty Global schijt heeft aan polls ;)
 

lelytown

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2013
Berichten
55
update : 1590 stemmers , 84,2 %. tegen prettig weekend
Bij Youfone hebben ze de fox sport eredivisie en ziggo sport totaal samen in 1 pakket voor 15.50 euro per maand!

Ziggo kan ziggo sport ook goedkoper maken zodat ze samen in 1 pakket eventueel kunnen.