• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Foutmelding CI+ Card


Status
Niet open voor verdere reacties.

Koosvh

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2011
Berichten
8
Ik heb sinds kort een Panasonic TX-L32G20 met de Neotion CI+-module voor Digitale TV van Ziggo. Installatie ging soepel. Nu na een paar dagen, krijg ik, steeds als ik de TV vanuit standby op een (versleuteld) digitaal kanaal zet, bijvoorbeeld Ned. 2, een melding "Gecodeerd kanaal". Deze melding blijft even staan, verdwijnt dan en dan komt het instellingen menu voor de CAD-module in beeld met een "fout"-melding over Authenticatie. Even later krijg ik pas beeld en geluid. Het proces duurt ongeveer 15 seconden wat is erg lang vind.
Ik heb ook minstens één keer gehad dat de melding "gecodeerd kanaal" bleef staan en dat ik de TV uit moest zetten en weer aan om de digitale zenders te kunnen ontvangen.
Weet iemand hoe dit kan komen?
 

migroen

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 nov 2006
Berichten
1.457
Dat het langer duurt icm een CI+ module dat klopt en daar is helaas niets aan te doen. Op mijn Samsung duurt het ook 15 Seconden vanaf moment van aanzetten TV en beeld krijgen.

Je kunt kijken of er een update is voor je TV. Dit wil nog wel eens problemen oplossen icm een CI+ module. Op Pag 58 van de handleiding staat hoe je dit kunt doen.

http://tda.panasonic-europe-service...2/data/EU/TXL32G20B/OI/838667/TQB0E0945-1.pdf
 
Topicstarter
Topicstarter
K

Koosvh

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2011
Berichten
8
Dat het langer duurt icm een CI+ module dat klopt en daar is helaas niets aan te doen. Op mijn Samsung duurt het ook 15 Seconden vanaf moment van aanzetten TV en beeld krijgen.

Je kunt kijken of er een update is voor je TV. Dit wil nog wel eens problemen oplossen icm een CI+ module. Op Pag 58 van de handleiding staat hoe je dit kunt doen.
Dank je voor de reactie. Er was een update voor de TV en die had ik reeds geïnstalleerd. Nu maar wachten of er een update komt voor de Neotion module . . .

Koos
 

jojootje

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 aug 2009
Berichten
545
D'r is pas een update van de Neotion firmware geweest. Check het CI+ onderwerp.
 

pinkeltje

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 mei 2011
Berichten
5
ci module ziggo

Ook ik heb een nieuwe panasonic plasma 3d tv gekocht

Ben al de 5de dag bezig om hd erop te krijgen

De analoge zenders heb ik erop

Pasje en module bij mijn vriend in de tv geprobeerd en daar werkt het


Bij mij krijg ik als ik hem op dvb-c code zet gecodeerd kanaal.

Dus krijg alleen de analoge zenders


Wie weet hoe nu verder
 

Kippers

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mei 2011
Berichten
35
@pinkeltje
Fabrieksinstellingen terugzetten zonder de module in de TV en deze pas plaatsen zodra er digitaal beeld op Ned1 te zien is (hier is de smartcard/module niet voor nodig).

Als je de mogelijkheid krijgt alleen voor digitaal kiezen ipv analoog + digitaal tijdens de herinstallatie.
 

pinkeltje

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 mei 2011
Berichten
5
ci module

Dus nog steeds hetzelfde

Alle kanten van module en of kaartje geprobeerd
 

pinkeltje

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 mei 2011
Berichten
5
ci module

Het gaat hier over een panasonic tv TX-P42 VT 20 E

Ci is van ziggo en kaart die erin moet is ook van ziggo


Dit alles is nieuw

Alles geprobeerd terug fabriekant instelling
met kaartje instaleren zonder kaartje instaleren

met dvb C en analoog
Alleen dvb C

Kaartje en module werkt bij mijn vriend wel naar een paar minuten maar die heeft een samsung
 

anoniem

Cable Expert
Lid geworden
12 mrt 2007
Berichten
4.085
je zou wel Ned 1 HD op positie 1 moeten kunnen ontvangen als je het toestel op de juiste manier installeert


Het gaat hier over een panasonic tv TX-P42 VT 20 E

Ci is van ziggo en kaart die erin moet is ook van ziggo


Dit alles is nieuw

Alles geprobeerd terug fabriekant instelling
met kaartje instaleren zonder kaartje instaleren

met dvb C en analoog
Alleen dvb C

Kaartje en module werkt bij mijn vriend wel naar een paar minuten maar die heeft een samsung
 
Status
Niet open voor verdere reacties.