• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Film1 gaat toch door.


Nohara

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 okt 2012
Berichten
328
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Als we toch bezig zijn met wensen, laten ze er meteen 1 UHD kanaal bij maken. Ik denk dat ze met de porno films een bepaalde doelgroep willen aanspreken die minder snel het internet raadpleegt.
Mee eens met het UHD kanaal. Zou een mooi uithangbordje zijn voor de Next.

Wat betreft die doelgroep, die wordt natuurlijk ook al aangesproken door de Plus pakketten. Ziggo, KPN, Caiway, Delta en T-Mobile leveren allen één of twee 24 uurs zenders via het standaard en/of Plus pakket.

Als Liberty Global achter de doorstart zit, dan hoop ik, tegen beter weten in, dat ze alsnog een half jaartje Disney content kunnen lospeuteren. Ik heb het idee dat Disney+ in Nederland initieel wel begin 2019 gepland stond als pilot periode, maar dat software en hardware nog niet gereed was. Kijk je bijvoorbeeld op Netflix dan valt op dat eigenlijk enkel de Nederlandse versie bijna volledig is kaalgeplukt van Disney content. Log je in via VPN en bekijk je onze omringende landen, dan is er veel meer beschikbaar. Ziggo had tot het einde van 2018 heel veel Disney Films in Movies & Series (XL) zitten, toen kwamen de pilot geruchten en werd het contract niet verlengd.

Er heerst nu een Disney ‘droogte’, digitaal kan je het eigenlijk enkel huren/kopen, geen streamingdienst die de content aanbiedt, op een enkele film na. Het zou mooi zijn dat deze films dan te zien zouden zijn op Film1. Ik acht de kans nihil, maar Disney loopt wel een jaar streaminggelden van bijvoorbeeld Frozen mis. Misschien dat ze overstag gaan.
 

henrybu

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 nov 2010
Berichten
14
Film 1 stopt toch, sony schijnt het contract te hebben beindigd, vanaf 01 aug. is het afgelopen.

Beste Film1 kijker,​
Hierbij informeren wij je dat Sony Pictures heeft besloten met Film1 te stoppen per 1 augustus 2019. Dat betekent dat jouw jaarabonnement automatisch beëindigd wordt. Als jouw jaarabonnement doorloopt na 1 augustus dan wordt het teveel betaalde gedeelte teruggestort. Binnenkort hopen we je meer te kunnen vertellen over de beëindiging van Film1. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen via de klantenservice van Film1 op 0854-003400.

Met vriendelijke groet,

Film1​
 

waterstof

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 sep 2003
Berichten
913
Webcare heeft mij enige tijd geleden bevestigd dat Film1 doorgaat. Daarna is Ziggo ook weer gestart met de verkoop van Film1. Ben vooral benieuwd hoe het eruit gaat zien, door wie, etc.
 

Sample

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2017
Berichten
306
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ben ik ook benieuwd naar @waterstof en vind het persoonlijk handig als zowel Film1 als Ziggo snel met openheid van zaken komen betreffende Film1.
Nu heb je dat Film1 is gaan melden via mailings dat ze doorgaan terwijl via inside informatie als het ware is gelekt dat het via een bepaalde manier toch doorgaat.
Maar de hoe etc is weer niet bekend, zo zou bijvoorbeeld alleen Ziggo en T-Mobile alle film1 zenders krijgen en de rest weer niet.
 
Topicstarter
Topicstarter
rick70

rick70

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 feb 2008
Berichten
1.157
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
SPI International neemt Film1 over

SPI International neemt Film1 over, waarmee Film1 zou blijven bestaan. Dit hebben meerdere bronnen bevestigd tegenover Nederlands MediaNetwerk. Eerder werd bekend dat de huidige eigenaar Sony Pictures Entertainment stopt met de abonneezenders van Film1. Na die aankondiging heeft SPI International het merk Film1 overgenomen en heeft met distributeurs nieuwe afspraken gemaakt voor continuering van de uitzendingen.

Lees verder (Bron: Nederlands Medianieuws): https://nederlandsmedianieuws.nl/TV-en-Video/tv-en-video-nieuws/SPI-International-neemt-Film1-over/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork
 

Nohara

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 okt 2012
Berichten
328
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ok, die zag ik even niet aankomen. Ik weet eerlijk gezegd niet of dit nu zo’n goed nieuws is. Zij hebben geen eigen vaatje waar ze uit kunnen tappen, dus ze zullen het met toch al zo schaarse kruimels moeten doen. Ik heb zo het vermoeden dat we nóg meer B-films gaan zien en/of vrij oud materiaal.

We gaan het zien. Hopelijk blijven ze wel gewoon van de Film1 app gebruiken.
 
Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen. We gebruiken het alleen om dit bericht te kunnen bevestigen.