• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

FAQ CI+ (CIplus)


Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.971
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ok dat is mooi, dus als ik dat lees doet de smartcard je toegang, de CAM is de hele tijd Nagravision aan ontcijferen/decoderen.
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.857
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Inderdaad. Het is interessant dat sommige TV lang zwart blijven na het inschakelen. Staat de TV wel op stand-by? De CI+ kaart heeft informatie nodig van het netwerk om te kijken of je wel geautoriseerd bent. D

Als je je mediabox van de stroom haalt, duurt het ook enige tijd voordat je TV kan kijken, Maar als je TV op standby staat, dan zou hij die informatie nog gewoon moeten hebben omdat hij af en toe even zoekt naar de informatie.
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.971
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja dat "euvel" heeft mijn Pana ook, staat zo standby als ik weet niet hoe, ik hoor geen eens klikje als beeld aangaat, maar de CI+ vermoed ik dat die niet in standby mag blijven, die gaat echt initialiseren.
 

pa3eia

Product Tester
Lid geworden
2 nov 2003
Berichten
1.755
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Toestel uitzetten of op standby op Ned1,2 of 3 HD, deze hoeven niet vrijgegeven te worden door de smartkaart.

73's
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.857
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
stevefilmfreak54 zei:
Bij mijn panasonic geeft hij 1080i aan en geen 1080p is dit een probleem?
Er zijn geen uitzendingen in 1080p; HD wordt alleen uitgezonden in 1080i of 720p
 

Kasper1985

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 sep 2007
Berichten
137
Mijn Sony W65 (42") zet zichzelf op 1080i. Ik heb liever 720p. Is dit iets wat de TV bepaald of de software van UPC? Op de medibox kan je dit instellen.

Iemand enig idee hoe ik dit op een Sony TV kan instellen? Kom er niet uit. Zelf geldt voor surround geluid. Als ik in de informatie van HD kanalen kijk (bijv tijdens een film) dan geeft ie aan dat het 2.1 geluid is. Voorheen op mediaboxen moest je dit handmatig omzetten naar 5.1. Mijn receiver geeft het wel weer uit als 5.1 geluid maar heb dus het idee dat het extra gecodeerd wordt ofzo omdat ie nu van 2.1 in de receiver 5.1 moet maken. Dit zou toch op HD kanalen moeten worden uitgezonden als 5.1 geluid?!

Wie heeft er ervaring met Sony en CI+ en kan me verder helpen?

Kasper
 

Freak187

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 okt 2006
Berichten
146
Wellicht is deze vraag al voorbij gekomen, maar kun je met je TV opnemen (via een USB stick bijvoorbeeld) als je kijkt met een CI+ module van UPC? In andere woorden: is dat niet beveiligd?

Ik ben m'n huidige DVR mediabox helemaal zat.
 

C0re

Quality Member
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
4.808
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat vooral een HD uitzending aardig wat ruimte vergt. Bij veelvuldig opnemen kan je dus beter een externe harde schijf gebruiken. Het enige nadeel is dat je tijden de opname niet naar een andere zender kan kijken (uitgezonderd de zenders die op dezelfde frequentie zitten). Time Shift werkt ook.