• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

FAQ CI+ (CIplus)


pa3eia

Product Tester
Lid geworden
2 nov 2003
Berichten
1.752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Broodje aap.

Op de meeste toestellen worden de zenders regelmatig bijgewerkt (als dit aangevinkt staat) terwijl de CI+ Module gewoon in het toestel zit.

73's
 

rcs

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2009
Berichten
2.496
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Bijgewerkt is een ander verhaal als dat je opnieuw zenders gaat scannen, er wordt niet voor niets aangegeven dat je de ci+ kaart er pas in moet doen als je de zenders hebt opgezocht ;)
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.304
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
rcs zei:
Bijgewerkt is een ander verhaal als dat je opnieuw zenders gaat scannen, er wordt niet voor niets aangegeven dat je de ci+ kaart er pas in moet doen als je de zenders hebt opgezocht ;)
Heb het op tig verschillende merken gedaan en nooit problemen gehad met ci+ in tv en het scannen van.
 

detoekomst

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 okt 2011
Berichten
53
Wil voor mijn ouders (op leeftijd) ook een CI+ module bestellen voor hun nieuwe Philips 55pfl8008 zodat ze maar een remote nodig hebben, maar werkt zo'n CI+module vlekkeloos?
 

loevestein

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 jan 2011
Berichten
6
Ik heb sinds kort een CI+ module met een UE55F6400 Samsung. We hadden behoorlijk wat problemen met het installeren. UPC was ook "vergeten" om hem te activeren bijvoorbeeld.

Maar de zenders werken nu, alleen duurt het ongeveer 10 minuten voordat we de zenders krijgen wanneer we de tv aanzetten. Daarvoor krijgen we de melding dat de CI+ module niet werkt.

Iemand een idee waar dat aan ligt? Misschien is het al eens voorbij gekomen. Ik heb niet dit hele forum gelezen.
 

lopac42

Product Tester
Lid geworden
20 aug 2009
Berichten
539
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heb ik hier ook af en toe soms zijn de zenders er gelijk en soms duurt het een minuut of 5
 

rcs

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2009
Berichten
2.496
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Samsung en een ci module is als een slecht huwelijk, blijf het maar proberen en op het laats ga je uit elkaar,
Kijk maar eens op google en op dit forum, dit komt voornamelijk door het losse ci slot wat je eerst in de tv moet steken en dit wil nog wel eens slecht contact maken met het moederboard.
ik heb mijn samsung verkocht en een philips gekocht en daarna geen enkel probleem meer gehad, uiteraard zijn er ook die er geen last mee hebben, succes en echt er even alles over lezen.


https://ziggoforum.nl/topics/50410/
 
Laatst bewerkt door een moderator:

pa3eia

Product Tester
Lid geworden
2 nov 2003
Berichten
1.752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
loevestein zei:
Maar de zenders werken nu, alleen duurt het ongeveer 10 minuten voordat we de zenders krijgen wanneer we de tv aanzetten.
Lijkt erop dat het toestel de digitale zenders opnieuw moet downloaden.

Wat doet het toestel op een FTA zender en zonder CI+ module?

73's
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.933
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wat ik in deze Faq mis>> iets heel basics. >> wat is een CAM CI+, wat doet het, en wat doet de smartcard??
 
Topicstarter
Topicstarter
funrider

funrider

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 aug 2006
Berichten
2.380
Sjah zei:
Wat ik in deze Faq mis>> iets heel basics. >> wat is een CAM CI+, wat doet het, en wat doet de smartcard??
Ik heb een toevoeging gedaan van CAM i.s.m. CI+ in de TS. Ik heb hiervoor de genoemde wikipedia pagina's gebruikt. Mochten er zaken onjuist zijn dan verneem ik dit graag en pas ik dit met alle plezier aan.