• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

FAQ CI+ (CIplus)


boeda12

Product Tester
Lid geworden
4 jun 2007
Berichten
135
Ik heb een philips 40pfl6606 kanalen doen het en module is geactiveerd.
Kan ik nu gewoon opnieuw kanalen scannen of moet daarvoor de module eruit?

opgelost
 

Amaron

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2008
Berichten
102
Hoe lang duurt het voor UPC een ci+ module geactiveerd heeft,
wat zijn de gemiddelde tijden?
 

pa3eia

Product Tester
Lid geworden
2 nov 2003
Berichten
1.752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Voor een speciale kennis de mediabox omgeruild in de winkel (078), terug naar huis.
CI+ module in het TV-toestel en binnen het kwartier was de CI+ module actief.

73's
 

Amaron

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2008
Berichten
102
Oke, dan weet ik genoeg.

Heb hem in de UPC winkel gehaald 2x de helpdesk gebeld en na een week nog steeds niks.

Ik breng die troep wel terug.
 

pa3eia

Product Tester
Lid geworden
2 nov 2003
Berichten
1.752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Amaron zei:
Ik breng die troep wel terug.
Is het toestel wel geschikt voor de "troep" ?

Zit de "troep" er wel goed in?

Is de "troep" wel bereikbaar via het menu van het toestel?

73's
 

Amaron

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2008
Berichten
102
Het licht niet aan die troep hier.
UPC krijgt die troep niet geactiveerd, is nog al omslachtig volgens een helpdeskmedewerker.
 

kvdijk

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 okt 2004
Berichten
179
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Geweldig nu heb mijn CIplus kaart niet meer nodig ik heb standaard TV en alles is nu ongecodeerd dus mijn 2e kaartje terug naar UPC (scheelt weer geld)
TOP zo ik heb een samsung en een philips TV en gaat dus goed met het vinden van de digitale kanalen. ;)
 

Johann

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 dec 2011
Berichten
19
De laatste tijd kan ik steeds 1 of meerdere HD zenders niet ontvangen. Zo miste ik gisteren kanaal 73. Nu kan ik op mijn 32pfl8404 weliswaar de zenders bijwerken en wordt 73 gevonden, maar nu ben ik weer een andere kwijt. Ik wil alle zenders opnieuw installeren, moet ik dan de ci+ module verwijderen of kan die er in blijven zitten?
 

rcs

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2009
Berichten
2.490
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Volgens mij moet je hem verwijderen en dan pas de zenders opnieuw zoeken, dat weet ik nog van de eerste keer toen ik aan de CI+ module ging. Ik zou zeggen van neem geen risico en haal hem er eerst uit.

http://www.upc.nl/klantenservice/televisie/ci-plus/samsung/?brand=Samsung&type=ue46d6500vsxxn

Zie ook bij de topicstarter ;)
 

Johann

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 dec 2011
Berichten
19
rcs zei:
Volgens mij moet je hem verwijderen en dan pas de zenders opnieuw zoeken, dat weet ik nog van de eerste keer toen ik aan de CI+ module ging. Ik zou zeggen van neem geen risico en haal hem er eerst uit.

http://www.upc.nl/klantenservice/televisie/ci-plus/samsung/?brand=Samsung&type=ue46d6500vsxxn

Zie ook bij de topicstarter ;)
Die procedure heb ik ook gevolgd toen ik de CI+ kaart kreeg, maar via "zenders bijwerken" werden tot voor kort alle nieuw toegevoegde HD zenders ook gevonden. Ik dacht dat die hele procedure nodig was om de CI+ kaart aan te melden bij UPC, maar als dat opnieuw moet, dan moet het maar.

Kaart eruit en alles opnieuw geïnstalleerd, werkt weer.