F1 tv pro voor ziggo sport totaal abonnees

Hier lukte het al om 17:00u ish nadat ik het gelezen had in f1 topic op tweakers. kwestie van aanmelden op f1 site, vervolgens op subscribe rammen en de free ziggo optie kiezen, inloggen met mijn ziggo account en klaar.

je moet natuurlijk zowel ziggo als ziggo sport totaal hebben, met alleen ziggo of alleen sport totaal is het dus niet gratis.

App is wel traag al dikke stront door een trechter en natuurlijk ook geen androidtv app. maarja dat is na mijn idee een liberty(ongeacht welke divisie) ding dan men vele bergen belooft maar niet nakomt(zie ziggo met android tv app, f1 doet zelfde ja binnekort maar nu al jaar verder en nog geen app)

afijn app even sideloaden op de shield en ook dat werkt(wel muis of airmuis nodig) 50fps 1080p ziet er toch wel erg lekker uit met sport al mag de bitrates nog wel wat hoger en natuurlijk zou 4k ook wel mogen.
 
Laatst bewerkt:
Ik moest ook even zoeken. Maar inloggen op formula1.com naar je account gaan en op koop nu klikken en dan op activeer je account en je ziggo gegevens invullen.
1580806653955.png


1580806704739.png
 
Het is hier gelukt. F1-account aangemaakt en daarna ingelogd met ZIggo-gegevens voor de koppeling.
 
Mij is het ook gelukt werkt het alleen voor de Ziggo go app of ook op de next.
Als de koppeling is gelukt hoe kan ik dan mijn apparaten koppelen aan het account is er misschien een handleiding voor.
 
Laatst bewerkt:
thnx, heb het nu ook geïnstalleerd...
het ging ff mis want je wordt geleid naar de Vodafone website en als ik inlog met mijn vodafone gegevens dan lukt het niet.... later weer geprobeerd met mijn ziggo account gegevens en dat werkte wel.
Ik heb mijn vodafone en ziggo accounts niet samen gevoegd, dat ging in het begin alleen maar fout dus dat heb ik maar zo gelaten.
 
Dat is handig als je al ziggo sport totaal hebt (ziggo+vodafone).. dan is dit ook gratis.
 
Gewoon via de site doen, net gelukt .
WELKOM BIJ F1
Je aanmelding is geactiveerd
F1 TV Pro

F1 TV Pro is gekoppeld aan je Ziggo abonnement. Geniet vanaf nu van live streams en beleef historische races opnieuw*
Binnenkort krijg je een e-mail van F1 met uitleg over hoe alles werkt. Let op - Je gebruikt F1 TV Pro gratis zolang je een Ziggo Sport Totaal abonnement bij Ziggo hebt. Zeg je dat op? Dan vervalt ook de gratis toegang tot F1 TV Pro.
Denk je eraan je oude F1 TV abonnement op te zeggen?
Heb je al een betaald F1 TV Pro of F1 TV Access abonnement? Zeg dat dan nu op. Kik hierboven op de knop "Mijn Abonnement".
 
@Bezem Klopt, heb gekeken of ik een race van vorig jaar kon starten en dat lukte... je kan dan zelfs de commentaar taal kiezen.
 
Terug
Bovenaan