Extra Next mediabox. Wanneer, prijs, etc.?

De Extra Next is nu niet meer te bestellen. Klantenservice heeft ook geen idee wanneer deze weer beschikbaar komt.
 
Er zit zelfs een "kromme" tekst in.


Kan ik een Extra Mediabox Next bestellen?


Het is helaas niet mogelijk om een Extra Mediabox Next te bestellen. Heb je extra Mediaboxen of andere apparatuur in gebruik? De Extra Mediabox XL werkt niet in combinatie met de Mediabox Next. Wil je de Mediabox Next toch bestellen? Dan ontvangen we graag de Extra Mediabox XL retour. Overige apparatuur zoals een Extra Mediabox en CI+ Module werken wel in combinatie met de Mediabox Next. Deze hoef je niet terug te sturen. Wil je televisiekijken op een tweede of derde televisie? Dan kun je gebruik maken van producten en/of diensten zoals Kabel TV, Ziggo GO, CI+ Module (voor in de televisie) en de Extra Mediabox (klanten voormalig UPC-gebied).

Je kunt alleen een CI module bestellen geen extra mediabox of een 2e Next.
 
Laatst bewerkt:
ik heb er één teveel gehad, zo ga je snel door je voorraad heen... ;)
 
Wanneer zijn de extra Next mediaboxen beschikbaar ? In augustus werd mij meegedeeld begin september .
 
Zijn al lang beschikbaar. Kijk eens of je via inloggen op mijn Ziggo deze kunt bestellen.
 
Ik volg dit topic met belangstelling. Heb ooit eens bij Ziggo een Humax pvr gekocht die nu toch echt kuren heeft. Zo werkt interactieve tv zelden meer. Eigenlijk wil ik de Humax kwijt en daar voor in de plaats een Next. Maar wat kost me dat nu: kan ik zo'n ding kopen, moet ik (wat ik liever niet wil) huren of .....?
 
@Mofar
Het klopt wat rob1954 zegt, de Next box is niet te koop maar je hoeft hem ook niet te huren je krijgt hem in bruikleen bij een abonnement.
extra mediabox next kost 5 euro in de maand
Schermafdruk 2019-09-04 17.08.11.png
 
Terug
Bovenaan