• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Extra mediabox


cor molenaar

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 sep 2018
Berichten
12
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Door een fout van mijn Architect is er geen coax kabel naar de tv getrokken maar een cad6 kabel. De oplossing schijnt te zijn de extra mediabox te koppen aan de standaardmedia box die in de meterkast staat. Echter de extra mediabox is niet leverbaar. Wat is nu de oplossing? Wie helpt?
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
4.837
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
als je Architect de fout heeft gemaakt , laten oplossen door hem coax te laten trekken op zijn kosten
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cor molenaar

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 sep 2018
Berichten
12
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Het gaat mij om de extra mediabox voor een tweede televisie. vlgs ziggo niet meer leverbaar omdat er teveel problemen waren. Er is nog geen alternatief bij Ziggo
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cor molenaar

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 sep 2018
Berichten
12
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik ga het proberen. Is besteld ben benieuwd
Thx
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
605
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja maar die moet dus via de coax.

Ik zou via Webcare proberen toch zo'n Extra MedaboxXL te krijgen die je wel via een cat6 kabel kan aansluiten. Of gewoon inderdaad coax trekken, want nu ga je extra geld betalen voor een tv-box die in je meterkast staat wat natuurlijk absurd is.
 

blackjack

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 feb 2011
Berichten
955
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hoe wil je die aansluiten als je geen coax kabel heb liggen?
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cor molenaar

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 sep 2018
Berichten
12
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
dat is mijn probleem. Coax kabel trekken is geen optie omdat de huidige kabel niet in een kabelgoot ligt. Webcare wil/kan niet leveren
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
605
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
kijk eens goed in je meterkast hoe die Cat6 kabel loopt, die moet haast wel via een PVC buis naar je TV gaan als dit nieuwbouw is. Cat6-kabel eruit, Coax erin, nieuwe wandcontactdoos en probleem is opgelost.