Exclusief bij Ziggo: Formule 1 in 4K-beeldkwaliteit

Ik las ook bij TotaalTV dat Liberty er over denkt zijn aandelenpakket te verkleinen in VodafoneZiggo. Ouch! als dit werkelijk klopt, wel even een slag om de arm houden natuurlijk , zal dit vermoedelijk al langer spelen. En dat verklaard waarom er de laatste anderhalf jaar ineens niet meer geïnvesteerd word in het TV product en ze geen extra boxen meer willen geven. Ze zien Nederland niet meer als een groei markt, wat ze alleen niet beseffen is dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het weg lopen van klanten op deze manier.

Nederland is natuurlijk maar een klein landje maar je blijft je afvragen waarom providers/aanbieders hier zo vreselijk slecht zijn en blijven achterlopen, terwijl in het buitenland alles kan, veel meer aanbod, veel meer mogelijkheden en nog voor minder geld ook.

Laten we toch hopen dat ze wel verder in 4K TV gaan investeren, een extra kanaal geeft hoop maar of de F1 in 4K komt volgend jaar wordt afwachten.
 
Laatst bewerkt:
Je kan verwachten dat de prijzen omhoog gaan als er inderdaad 30 miljoen per jaar aan uitzendrechten betaalt is. Dit werkt een verdere versnippering van het sportaanbod in de hand (net als bij films: Netflix, Disney, Prime) gaat nu de sport ook die kant op. Wat wel mooi is dat ik nu bij Ziggo weg kan en andere opties krijg. Niet dat ik goedkoper uit zal zijn maar dan wel beter mijn (betere) dienstverlening kan kiezen.
 
Jammer dat Ziggo de F1 uitzendrechten kwijt raakt. Ook hier 1 van de favorieten waarom we bij Ziggo zitten. Ik hoop dat Ziggo wel op korte termijn laat zien dat ze weer meer gaan investeren in het TV aanbod, want jaren terug was ik daar als klant zeer tevreden over ter vergelijking met andere aanbieders en betaal ik daar ook graag voor. TV kwaliteit en aanbod staat nog steeds hoog op het lijstje. Nu is Ziggo op bepaalde vlakken ingehaald door andere aanbieders. Snelheidsverhoging is mooi meegenomen, maar dat is hier geen prioriteit. We zullen de komende dagen/weken wel horen hoe de F1 verder gaat hier in Nederland.
 
Hoezo slechts met de Next?
Nog snel commercieel zoveel mogelijk dure abonnementen slijten, voordat velen stoppen met het dure Ziggo pakket als gevolg van het verdwijnen van het F1 circus?
 
Hoezo slechts met de Next?
Nog snel commercieel zoveel mogelijk dure abonnementen slijten, voordat velen stoppen met het dure Ziggo pakket als gevolg van het verdwijnen van het F1 circus?
je kan gewoon naar lager abonnement zodra je de next hebt. en abonnement actief is

Schermafdruk 2021-05-18 17.40.11.png
 
Terug
Bovenaan