Exclusief bij Ziggo: Formule 1 in 4K-beeldkwaliteit

Die extra bandbreedte wordt door Ziggo ingezet voor sneller internet. Tevens is deze extra bandbreedte nog niet in het gehele verzorgingsgebied beschikbaar.
dan zorgt fUPC/Ziggo in dat geval zelf voor een tekort, voor zover hier sprake van zou zijn en als argument wordt gebruikt.
ook eens doorpakken met omzetten van SD naar HD waar mogelijk, zoals fZiggo mee bezig was, zou ook kosten-, en ruimte besparend zijn.
 
Ik weet niet in hoeverre het weg doen van SD kan. Natuurlijk kan Ziggo de bruikleen SD mediaboxen omruilen, als dat nog niet gedaan hebben, er is natuurlijk vooral in fZiggo nog sprake van oudere TVs met CI kaartjes en eigen mediaboxen.
 
bij fZiggo kreeg je ook een andere ontvanger om je eigen te vervangen. bij een tv met common interface maakt het natuurlijk niets uit.
 
Er is niet bepaald een gebrek aan bandbreedte op dit moment. Een aantal bestaande muxen hebben null-bytes en ze hebben ruimte voor 9 nieuwe DVB-C muxen.
 
Ik heb al meerdere malen uitgelegd dat het niks uitmaakt of je een zender via DVB-C doorgeeft of als IP multicast stream in een docsis mux. In beide gevallen neemt het evenveel bandbreedte in voor een wijksegment.
Natuurlijk. Het maakt geen bit uit of je nu via DVB-C of IP verspreidt. Ik was wat te kort van stof.
Mijn bedoeling was om te zeggen dat, voor zover ik weet, de hele (pakweg) 25 Mbits in één TS zou moeten.
Dat is dan ongeveer de helft van de ruimte in een TS als ik het goed heb.
Echter, Ziggo heeft ruimte zat in de transportstreams dus is er voor Ziggo, en ook voor andere providers, geen enkel probleem.
Mijn reactie was dan ook nogal voorbarig en onduidelijk.
 
Hier ook logo in weer in beeld, volgens zenderinfo ook 4k. Jammer code rood, maar ze rijden weer!
 
Ik heb e.e.a. ander opgenomen. Tot mijn verbazing kon het afspelen om mijn telefoon. Ziggo Go weigerde dat eerst op mijn tablet maar een tweede keer ging het wel.

Inclusief het 4K Ultra HD logo
 
Terug
Bovenaan