• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Exclusief bij Ziggo: Formule 1 in 4K-beeldkwaliteit


Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.704
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Gaat weer lekker, net de box vanuit standby aangezet, alles weer in HD, zowel Love nature als kanaal 14. Weer ff alles op 4k gezet,
hoop echt dat die 4.30 update gaat werken
 

z-user

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 sep 2008
Berichten
177
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Misschien dat Ziggo kan aangeven of dit te maken kan hebben met bijvoorbeeld drukte op de servers? Ik had soms wel 4k en andere keren niet...
4K komt via DVB-C binnen, en heeft dus niet te maken met drukte op servers. Die zijn er namelijk niet. Er komt nog wel een update van de Mediabox Next aan die ervoor moet zorgen dat deze altijd 4K weergeeft als dat beschikbaar is.
 

casperd

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.928
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
4K komt via DVB-C binnen, en heeft dus niet te maken met drukte op servers. Die zijn er namelijk niet. Er komt nog wel een update van de Mediabox next aan die ervoor moet zorgen dat deze altijd 4K weergeeft als dat beschikbaar is.
Dat is duidelijk vanwege de geringe vertraging. F1 timing tool was net iets sneller (was vroeger nog sneller, ik herinner me 6-8 seconden) maar IP TV is al gauw 30-40 seconden langzamer.

Ik had gister eigenlijk geen issues. Check misschien eerst of de info 4k zegt. Jammer dat mijn TV niets zegt over de frequentie.

F1TV doet 1080@50Hz dat is ook prima te doen. Misschien kijk ik de volgende op die manier, dan zijn de in camera beelden ook gesynchroniseerd. Hoewel de vertraging het wel mogelijk maakt om na een ongeluk over te schakelen naar een specifieke coureur om het ongeluk "live" te zien.
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.595
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo