Eurosport 4K komt tijdelijk naar Ziggo

Kan ik het Engels commentaar ook veranderen in Nederlands
Ps het beeld is verbeterd
Eurosport HD heeft wel Nederlands commentaar
Werkt niet op het 4k kanaal
 
Laatst bewerkt:
Mediabox Next
Momenteel bij Brazilië - Duitsland Nederlands en Engels commentaar.
. Knop met de 3 puntjes (...)
. Audio
. Kies

[Edit} Excuus: Zie hierna: dit betreft kanaal 20. Eurosport 1 HD.
 
Laatst bewerkt:
Bij de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op woensdag zat er wel Nederlands commentaar op het 4K kanaal.
 
Gisteren stukje gekeken. Het HLG-drama is nog steeds niet opgelost. Even weer op YouTube wat HLG-filmpjes gekeken en dat zag er adembenemend uit, als was het maar om dingen uit te sluiten. Ik ga nu toch sterk denken dat Ziggo alles dicht heeft getimmerd, behalve de Next, maar het niet voorelkaar krijgt HLG-HDR goed weer te geven. Ik weet bijna zeker als je via C.I. zou kunnen kijken, dit probleem als sneeuw voor de zon verdwijnt, maar dat zullen we nooit weten. Ergste is dat ze met allemaal workarrounds komen om nog iets van het beeld te maken. Ze hebben I.i.g. niks geleerd van het EK. Laat HDR dan gewoon zitten als het niks toevoegt? Nou ja, ze zullen het wel zo aangeleverd krijgen. Als dit de toekomst van (ESPN) UHD is, word ik niet vrolijk...
 
Hier ziet het er gewoon prima uit. Niks op aan te merken, mooie volle overtuigende kleuren. Ook niks te licht of te donker.
Voor degenen waar het HLG via de Next binnenkomt op je HDMI aansluiting, neem aan dat je YouTube via de tv zelf binnenhaalt?
Dan heb je voor de HDMI waarschijnlijk gewoon andere instellingen nodig, welke specifiek op deze HDMI ingesteld zijn, om ook een goed beeld te krijgen. Vaak kun je per HDMI aansluiting specifieke instellingen voor de bron die je hierop gebruikt instellen.
Op mijn OLED 854 zitten 4 HDMI aansluitingen, elke heb ik toch net iets anders ingesteld staan.
Ook de HDR, Dolby Vision en de HLG kun je normaliter nog verder nader specifiek afstellen.
Succes ermee....
 
Ik snap de problemen ook niet echt wat betreft kleur en scherpte. Het spat van mijn scherm. Wellicht toch kwestie van TV en mogelijkheden voor tweaken? Zie bericht van @tv-fan! hier boven. Alleen het geluid is nog niet 100% bij mij.

Mijn TV is de LG55UH850V.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan