ESPN

omdat niet elke klant van Ziggo er voor meebetaald, maar alleen de ESPN abonnee zelf het opbrengt.
onder welke steen heb je gezeten de afgelopen 2 jaar dat je dit nu nog niet weet.
Nou dan moeten ze ook elke klant mee laten betalen, ik betaal tenslotte ook mee aan div. zenders waar ik nooit naar kijk.
 
maar je hebt ze wel en kunt ze ook kijken. ze zitten gewoon in het pakket waarvoor je betaald. dat je ze niet bekijkt is een eigen keuze.
kom op zeg, eigenlijk wilde ik in eerste instantie niet eens reageren. maar als iemand het verschil nu nog niet door heeft, laat dan maar.
 
Precies ik baal er als voetballiefhebber ook van dat Fox/ESPN 1 niet meer open staat op Ziggo. En vind ook dat de KNVB dit voor KKD clubs beter had kunnen regelen, zodat die ook live wedstrijden kunnen kijken in de lockdown.
Maar ESPN heeft gewoon (teveel) betaald voor de voetbalrechten dus mogen ze bepalen wat ze wel en niet uitzenden op het open net. En ik ben dan ook echt tegen de 'belasting' die je bij KPN etc betaald. En ga niet een t eduur abbo hiervoor aanschaffen. Ik ga wel bij een maat kijken, lijkt het nog alsof we in het stadion zitten ;)
 
ESPN zendt alsnog alle KKD-duels in derde periode live uit.
KKD = Keuken Kampioen Divisie
 
Laatst bewerkt:
ga eens een keer een zelfde champions league wedstrijd vergelijken op ziggo sport en op rtl7.dan zie je wat voor een bagger beeld ziggo sport aanlevert.
Ik zal eens een keertje kijken om het verschil te zien. Maar ook hiervoor geldt dat de sat-feed van deze wedstrijden voor zowel RTL7 als Ziggo Sport, eigenlijk alle Europese afnemers, dezelfde is. Het slechtere beeld op Ziggo Sport kun je ook hier toeschrijven aan de reëncoding van Ziggo zelf. Er zijn ook genoeg andere zenders uit de extra pakketten die hieronder lijden.
 
Over ESPN gesproken, bij Online.nl en meerdere ADSL providers is 1e kanaal gratis, 3 kanalen bij Online.
Bij veel andere ADSL providers kost ESPN € 12,50-12,99, terwijl dit bij Ziggo € 17,95 kost.
De next box ben ik ook al een tijd niet tevreden over, geplande opnames worden niet uitgevoerd, waardoor je het geplande programma terug moet kijken MET 8,5 min. reclameblokken :thumbsdownangry:.
Bij Ziggo dus steeds minder waar voor je geld, ik denk na 23 jaar over te stappen, meer voor minder geld, F1 is het enige wat ik zal missen, maar daar zijn ook alternatieven voor.
Al sinds 1998 op de kabel, Mulikabel, Sonera, QuickNet en toen Ziggo...
 
@falcon2001 .........bij de andere providers betaalt iedere abonnee mee aan ESPN, ook al heeft ie geen abonnement er op en geen interesse in sport. Bij Ziggo komen de kosten voor het ESPN pakket uitsluitend voor rekening van degenen die een abo op dit pakket hebben. Vandaar dat dat pakket bij Ziggo duurder is. Ik denk dat dat nu langzamerhand wel bekend is?
 
Terug
Bovenaan