Eigen tv kanalen


Hyperstreet

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 okt 2018
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hallo,
heeft iemand ervaring met het omzetten van eigen voorheen bij UPC gehuurde analoge tv kanalen naar digitale Ziggo kanalen?
En eventuele problemen ?
Gr Henk :>
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.399
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik neem aan dat de tv digitale kanalen kan ontvangen, een ouderwetse crt kan dat namelijk niet zelf. Het is niet moeilijk, het staat in het instructieboekje op papier of online hoe allerlei instellingen werken. Kijk ook op de Ziggo site https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/digitale-tv/digitale-en-interactieve-televisie-installeren/#ontvanger-opnieuw-installeren
Eigen gehuurde analoge kanalen bestaan trouwens niet, het hele pakket aan analoge kanalen zit er voor iedereen zolang het nog duurt op, onafhankelijk van welk abonnement.
 
Laatst bewerkt:

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.143
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Hallo,
heeft iemand ervaring met het omzetten van eigen voorheen bij UPC gehuurde analoge tv kanalen naar digitale Ziggo kanalen?
En eventuele problemen ?
Gr Henk :>
Kun je in betere bewoording uitleggen wat je wilt doen?
 
Topicstarter
Topicstarter
H

Hyperstreet

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 okt 2018
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Wij hebben in huis 2 eigen kanalen voor kabelkrant en eigen videoreportages

Kanalen zijn toendertijd gehuurd bij UPC zodat bij zenderwijzigingen je niet opnieuw een kanaal moest zoeken als hun De freq omgooide.
Nu gaan analoge d r uit en willen we de kanalen in het digitale raster terug hebben dus ben benieuwd hoe dat gaat met je modulatoren wat voor aanpassingen enzo.

Ik had het vanmorgen ook aan een Ziggo techneut gevraagd, een modulator met insert kan idd gewoon op dvb-c netwerk 4444 free to air kanalen. Ziggo heeft hier 10 vrije kanalen ofzo.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.143
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Het is voor 1 of andere instelling ofzo? Dit moet je met Ziggo bespreken inderdaad, als zij zeggen dat ze middels een digitale qam modulator 2 huis kanalen er bij kunnen zetten zit je goed, alleen zullen er uiteraard wel kosten aan verbonden zijn. (zo'n ding is niet gratis) Maar goed dit is natuurlijk geen particuliere situatie dus was je vraag hier op het forum eigenlijk overbodig.
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.399
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nu gaan analoge d r uit en willen we de kanalen in het digitale raster terug hebben dus ben benieuwd hoe dat gaat met je modulatoren wat voor aanpassingen enzo.

Ik had het vanmorgen ook aan een Ziggo techneut gevraagd, een modulator met insert kan idd gewoon op dvb-c netwerk 4444 free to air kanalen. Ziggo heeft hier 10 vrije kanalen ofzo.
Dat netwerk 4444 klopt inderdaad. Maar je hebt bij het basis abonnement veel meer dan 10 kanalen. Zie https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/
En kijk naar de Ziggo-link in mijn vorige bericht waar je kan zie hoe eenvoudig dat opnieuw instellen gaat.
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.877
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Volgens mij praat je beetje langs Hyper heen, J de Boer.
 
Topicstarter
Topicstarter
H

Hyperstreet

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 okt 2018
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zo dan dat is een hoop Info ga er mee aan de slag, resultaat en hoe en wat volgt.
Alvast bedankt.

Henk