Eigen modem wanneer mogelijk?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Er is werkelijk niks aan de hand als iedereen zich aan de standaarden houd…

Dat is een illusie. Er zijn altijd wel functies die niet in een standaard zitten, maar die je wel wilt gebruiken. Kijk maar naar browsers. Er er is een html standaard, maar lang niet alle browsers houden zich eraan waardoor niet alle browsers gelijk reageren. Ook de nieuwe html5 standaard wordt nog door geen enkele browser voor de 100% ondersteund.
 
Cobust leeft in de ideale wereld, waar alles volgens protocollen en standaarden werkt, waar alle problemen van alle apparaten direct en goed opgelost worden, waar de wet de wet is, waar niemand die overtreedt..... Utopia ??

Helaas (of eigenlijk gelukkig maar) leven wij op Aarde, waar we werk hebben door gemaakte fouten. Ik woon er een aardige villa van ;D
 
Alleen Natuurwetten zijn echt wetten.
Mensen maken alleen maar afspraken en daar houden ze zich vaak niet aan.
Zeker wanneer de gevolgen niet zo ernstig zijn.
 
De standaarden wie er voor zijn zijn er toch niet voor niets als iedereen zich daaraan zou houden was deze discussie helemaal niet nodig geweest. Maar de providers willen zelf regelen en net buiten die standaard gaan en daar gaat het dan ook mis. Neem het HDMI CEC waar iedere fabrikant zijn eigen versie voor maakt en het uiteraard nooit goed kan samenwerken daardoor alleen voor 1 fabrikant werkt alles goed maar meerdere en je hebt een probleem.
 
Onzin.
Net als de Bijbel worden Standaards op verschillende wijzes uitgelegd, geinterpreteerd etc...
Dat noemen ze menselijk.

Gelukkig gaan we geen oorlog voeren om de verschillende interpretaties van een HDMI-standaard.
Dat noemen ze beschaving.
 
Dat is jou mening Prima! maar standaarden zijn er niet voor niets.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan