• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Eerst geen internet, wel tv, nu geen tv, wel internet.

Reina M

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 nov 2020
Berichten
1
Op dinsdag 10 november heb ik contact gehad met Ziggo, omdat wij die gehele dag geen internet hadden. De persoon aan de telefoon gaf aan dat hij kon zien dat ons Max-abonnement (met Nextbox) die ochtend om 06.10u spontaan teruggezet was naar ons voorgaande abonnement voor een Horizon XL-box.

Nu is er al een hele geschiedenis voorafgegaan aan de ontvangst van de Nextbox. Deze ontvingen wij pas na drie maanden! In eerste instantie een nieuwe box aangevraagd. Wij ontvingen toen geen Nextbox , maar weer een Horizonbox. . De overigens niet geïnstalleerd kon worden. Dat had te maken met zaken die intern bij Ziggo niet goed gingen. De oude kregen wij wel weer geïnstalleerd, maar die had dus allerlei mankementen. Toen bij Ziggo aangegeven dat wij een Next-box wensten. Hiervoor is ons abonnement omgezet. Na ruim drie maanden en heel veel telefoontjes ontvingen wij eindelijk de Next-box. En wat een verbetering is dat ten opzichte van de Horizon XL! Er ging een wereld voor ons open: extra mogelijkheden, veel sneller. Echt heel blij mee

Totdat er een dinsdag dus geen internet meer was met als gevolg ook alleen live tv, niet kunnen opnemen etc. etc., want daarvoor is dat modem nodig. Om 06.10u waren wij dus spontaan teruggezet naar ons voorgaande abonnement voor een Horizon XL-box.
De collega heeft een case aangemaakt en vroeg mij om S/N-nummer van zowel modem als Nextbox. Abonnement zou weer teruggezet worden. Zou binnen drie werkdagen opgelost moeten zijn.
Vrijdagmiddag hadden wij inderdaad weer internet. (4 dagen niet thuis kunnen werken, omdat daar toch echt internet voor nodig is). Ik zag op de tv onderaan in beeld ook weer ingevulde beelden voor de kanalen, maar doorschakelen naar andere kanalen had ik behalve NPO 1-2-3, niets meer.
Weer gebeld. Dame gaf aan dat ze een signaal zou uitzenden en dat ik ondertussen beeld op NPO 1 moest laten staan. Ze vroeg of ze me een half uur later mocht terugbellen om te bekijken of het opgelost was of om te bekijken wat de vervolgstap zou zijn. De beste dame moet nu nog bellen. Diezelfde avond nog twee maal gebeld, zaak liep nog. Uiteindelijk zitten wij sinds vrijdagavond 13 november helemaal zonder tv. Ik heb een zwart scherm met een CS 1010-melding erop.
Zaterdag weer gebeld, zondag weer gebeld. Nog steeds niet opgelost. De dame op zondag merkte wel op dat van de Nextbox niet het S/N-nummer genoteerd had moeten worden door haar collega, maar de CA ID-code. Zij heeft dit in case gezet. Zou nu snel opgelost moeten zijn, gaf ze aan. Via mijn Ziggo houden wij in de gaten of de Nextbox daar al in ons abonnement komt te staan, maar tot op heden nog steeds Horizon XL…
Inmiddels heel veel telefoontjes verder, waarin men steeds aangeeft dat er te zien is dat men er mee bezig is, zijn wij toch echt wel klaar met dit gezeur.

Wij zijn al heel lang klant, al klant bij UPC. Hebben nooit zulke problemen gehad, maar inmiddels heeft Ziggo al zoveel steken laten vallen dat de credits toch echt wel verspeeld zijn. Wij krijgen allerlei tegenstrijdige informatie van de diverse Ziggo-medewerkers en oplossen ho maar.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
738
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Denk dat 1 iemand het even goed voor jou op moet pakken om dit op te lossen.
Vervelend dat zo iets gebeurt snap ik goed maar moet toch snel op te lossen zijn.
Zou morgen nog maar eens bellen..het komt denk ik echt wel goed. De welwillendheid om dit voor jou goed te maken zal er echt wel zijn van de kant van Ziggo.. er moet even iemand het goed voor jou op pakken en je duidelijkheid geven.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.625
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heb je @Reina M al zonder je nextbox getracht tv te kijken. Analoog tv kijken of als je al omgeschakeld bent digitaal. TV rechtstreeks op je aop punt aansluiten. Zo te lezen heb je op administratief vlak problemen doordat je abonnement is aangepast zonder dat je dit wilt.

TV kijken zonder box is altijd mogelijk. Aangezien je nu wel internet hebt zou je ook tv moeten kunnen kijken zonder een Next

Je kunt hier ook met @Webcare Ziggo contact opnemen via een privé bericht. Mogelijk kunnen zij wat betekenen voor je. Houd je muis maar op de link van @Webcare Ziggo
 

Messi Forever

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jul 2020
Berichten
39
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dit is wel een heftig probleem waar Ziggo-medewerkers het tot dusver flink hebben laten afweten, waarbij met name weer opvalt dat een terugbelafspraak niet wordt nagekomen. Een hardnekkig probleem bij de helpdesk dat al jarenlang woekert en blijkbaar lastig is uit te roeien. Verder valt op dat Webcare, althans niet zichtbaar voor de forumleden dit ernstige probleem niet heeft opgepakt.
@Reina M .....Ik zie dat je het probleem 10 uur geleden ook hebt gemeld in het Ziggo Community forum. Heel verstandig; ik verwacht dat een Ziggo moderator het probleem snel zal gaan oppakken, met wel de restrictie dat tijdens het weekend de bezetting zich meestal beperkt tot 1 moderator van dienst.
 
Laatst bewerkt: