DVB-C digitale kabelradio

@Phojola , ik kan in de beschrijving niks vinden waar hij dan de RDS vandaan haalt. Misschien evt met bluetooth en een verbonden apparaat?
Veranderd 'The Feel Good station' ook naar andere tekst zoals bijv. het liedje dat afgespeeld wordt? Zie je ook tekst bij andere radiozenders?
 
@Sebbossie14 Bij NPO 2 geeft die diverse teksten bijvoorbeeld “NPO Journaal“ op het hele uur en daarna het programma “KRO-NCRV De Wild in de middag” bij Skyradio alleen the feel good station maar geen info van de artiest. Arrow Classic Rock geeft wel artiest info. 100%NL geeft ook artiest info. Radio Continu ook ….hier laat ik het bij meerdere zenders geven info een aantal niet…ik ga ze niet alle 60 af pfff 😉. Ik kan in het menu kiezen tussen RDS-RT of EPG en in dit apparaat zit geen bluetooth.
 
Laatst bewerkt:
Even ter aanvulling : In Duitsland hebben ze 2 identieke uitvoeringen van deze radio
1 met afstandsbediening en 1 zonder
In NL is die ZONDER !! en heb met AB nog niet kunnen ontdekken
maar het prijsverschil is wel groot! ik kocht deze in juli dit jaar bij amazon.de voor €84.33, voor die met afstandsbediening mag je bij die zelfde amazon.de €160.15 aftikken. €75 verschil! dure afstandsbediening.
 
@PetervdM dan heb je die wel heel goedkoop in handen gekregen 😳
ondanks dat ik wel veel meer heb betaald en zonder AB ben ik wel tevreden met deze aankoop.
ik vond het maar niks via de TV radio te luisteren en met de Next via de app of inspreken in de AB was al helemaal omslachtig.
ik houd niet zo van al die toeters en bellen 😉
 
@terrestrial Kijk even op de website van technisat dan zie je dat er aantal van die radio's er exact het zelfde er uit zien, maar technisch verschillen. Maar een toestel met zowel DVB-C en andere ontvangst mogelijkheden staat er niet tussen. De Cablestar 400 is enigste die geschikt is voor de ontvangst van de ongecodeerde Digitale radiozenders op het kabelnetwerk van o.a. Ziggo.....Daarnaast is er ook nog de Cablestar 100 die is vergelijkbaar met de QE317 en daar heb je een versterker of actieve luidsprekers voor nodig.
 

Bijlagen

  • technisat.png
    technisat.png
    272,6 KB · Weergaven: 92
@Phojola dan moet de tafelradio toch ergens anders de RDS /EPG vandaan halen. Die informatie wordt meegestuurd o.a. via DAB+ en Internet streams.

Ziggo stuurt deze teksten in ieder geval niet mee via de DVB-C band. Dat zou wel een wens zijn aan deze kant, vandaar mijn interesse.
 
je hebt bij de cablestar 400 keuze tussen RDS en EPG. alleen RDS programma informatie werkt
 
@Sebbossie14 Ik ben helaas geen techneut op dat gebied en zou echt niet weten hoe de radio die informatie weg haalt van het kabel netwerk, maar deze radio heeft geen DAB+ aan boord anders had dit toch echt in de handleiding moeten staan.
 
Terug
Bovenaan