Download en kijken offline werkt niet !!!! ....

Net Springvloed even getest. Eerste keer dezelfde foutmelding. Direct daarna weer geprobeerd.
Duurt wel een paar minuten voor een aflevering op mijn oude S5Neo. Maar speelt daarna perfect af.
Voor de zekerheid in de vliegtuigstand gezet.
Betreft trouwens S1 E1 die ik geprobeerd heb.

Bij True Detective krijg ik geen downloadsymbool trouwens.....
 
Download van Springvloed S01E01 start direct... en vrij snel binnen op apparaat.

IMG_6121.PNG
 
Tsja...voor alle duidelijkheid. het gaat hier om downloaden om later te bekijken in het buitenland..zoals bij netflix ook goed werkt....Ik heb de series gedownload op mijn ipad binnen ziggogo natuurlijk. De downloads staan ook keurig op mijn ipad. Maar nu ik in Japan ben kan ik ze niet bekijken. Dat is een technisch issue. Trouwens toen ik het op schiphol testte werkte het ook niet. Ik wil gewoon support van Ziggo om dit probleem te fixen. Maar contact met ziggo was echt heel slecht. In plaats dat men een poging deed om het probleem helder te krijgen acteerde de help desk medewerker als een puber die nog de zaterdagavond voelde. En het probleem is nog steeds aanwezig. Wellicht wordt er iemand van ziggo wakker maandagmorgen. Ik moet de jet lag nu maar met netflix verwerken..;)
 
cs ...dat heb ik dus ook gedaan.....maar kan het niet afspelen. Het downloaden werkte goed....Beetje lullig dat ik het niet kan afspelen!!!
 
Waarom zou je überhaupt als je in Japan bent dutch tv kijken ;)
 
Hier net even getest met afspelen in vliegtuigstand. En dit werkt goed
E30BEBF2-1488-45D4-A1A5-F1DAF0BA7B0A.png
 
Dank je....nu weet ik zeker dat er iets met mijn account of iets dergelijks niet goed gaat. En daar heeft ziggo een helpdesk voor. En die stelt dat het volgens de voorwaarden bij mijn abbo niet werkt. Dat is dus pure onzin. Het moet gewoon werken en als het niet werkt is dat door een technisch issue.....mijn ipad werkt perfect (ipad pro 2017 met ios 12.x.x) en ik zie de bestanden ook ....gemiddelde grootte 250+ mb...Hoop dat ziggo dit ook leest en een poging doet om mijn probleem op te lossen.....pffff
 
Hier ook op een iPad pro 2e generatie getest. Met mijn normale account.
 
Terug
Bovenaan