Domein koppelen aan Homepage

@René Klopt en heb je helemaal gelijk in, ben daarom al aan het kijken waar ik die 1,5Mb. van mijn honepage kan onderbrengen voor niet al te veel geld.

Nu zag ik deze "budgetwebhosting" waar je ook een Domeinnaam bij krijgt maar die heb ik al, dus zal ik de DNS van die website onderbrengen bij Argweb waar mijn domein staat.

Is alleen jammer van het domein wat ik dan bij "budgetwebhosting" krijg maar goed jammer dan, ben dan van mijn probleem af.
 
Je kunt toch dan ook je domein verhuizen naar de budgetwebhosting? Ik begrijp dat je nu het domein hebt ondergebracht bij Argeweb? Daar kun je toch via de klantenportal gewoon bij je dns settings zonder dat hun het moet doen?
 
@densoft Ja dat zal wel moeten kunnen, heb daar nog niet aktief rondgesnuffeld.

Ben begonnen bij NXS in 2001 een particulier kon toen nog geen eigen domein krijgen en NXS nam het op hun naam en kon toen wel gewoon mijn eigen domein gaan gebruiken.

NXS is op een gegeven moment overgenomen door IS (Internet Service) die mijn domein weer onder geeft gebracht bij Argeweb, pppffff

Ga daar eens rond kijken wat ik kan doen allemaal, alleen van budgetwebhosting lees ik eigenlijk niet veel goeds als Reviews maar zal de gok maar wagen.

Mocht het niets zijn dan 25 euries weggegooid en neem ik maar een email-pakket bij Argeweb en laat ik mijn domein maar doorschakelen naar "members.chello.nl" :-\
 
Of een Strato Powerweb Mini: https://www.strato.nl/hosting/hosting-mini/
EUR 6 per jaar voor 2 GB (2000MB) schijfruimte en voor EUR 4,80 heb je er een .nl-domein bij oftewel voor EUR 10,80 per jaar ben je klaar.

Nog goedkoper is OVH: https://www.ovh.nl/domains/dotnl.xml
Daar krijg je bij een .nl domein (EUR 4.46 eerste jaar/ EUR 6.89 daarna) gratis 10 MB hosting erbij. Maar hier is support volgens mij alleen in het Engels.
 
@til Bedankt voor deze tip, wat ik niet kon vinden bij "Strato" is of dat bedrag voor het 1e jaar is of voor altijd. Dus het volgend jaar ook die prijs is omdat veel hostingbedrijven het 1e jaar je probeerd te lokken met deze lage prijzen.

Maar dit is haast niet te geloven een Domein heb ik niet nodig die heb ik al zo'n 17 a 18 jaar dus denk ik aan Strato.
 
Staat toch duidelijk op de website. Klik op de gegeven link en scroll naar beneden.

Blijvend voordelig!
PowerWeb
Mini
blijvend slechts € 0,50/mnd
 
Zo, allen :) Bedankt voor het meedenken en de "Gouden tip" van Strato.

De website staat er nu alleen mijn domein laten verhuizen dat doe ik vanavond dan is dat op zeker maandag ook klaar.

Toch fijn zo'n forum :knuppel:
 
Terug
Bovenaan