Documentaire Talkin Blues over Harrie Muskee 26-9-21 NPO2extra kanaal 222

Johannes67

Forum Gebruiker
Berichten
3
Op 26 september 2021 werd op kanaal 222 NPO2 extra, de documentaire Talkin Blues over Harrie Muskee uitgezonden .Ik had dit programma opgenomen en zag dat de opname tot 26 september 2022 bewaard zou blijven. Enkele dagen later zag ik op de lijst van bewaarde opnames bij deze opname de melding PROGRAMMA NIET OPGENOMEN staan. Wat ik vreemd vond. Deze opname kan ik niet meer terugkijken want er staat nu programma verwijderen i.p.v. kijk verder of kijk vanaf het begin.
Weet u misschien wat de reden is van deze wijziging? Heeft dat te maken met uitzendrechten?
Graag hoor ik van u
 
Waarschijnlijk een technische storing. Verwijder het programma in ieder geval niet. Dit soort problemen wil zich nog wel eens ‘vanzelf’ herstellen.
 
OK dank je Michiel voor je reactie. Ik zal het in de gaten houden. Maar ik zag ook dat de herhalingen van deze opname maar een week beschikbaar zijn. Dus ik ben bang dat dit ook met de orginele opname zal gebeuren
 
Talkin' Blues - Zoektocht naar de nalatenschap van Harry 'Cuby' Muskee
In 2011 overleed Cuby + Blizzards zanger Harry Muskee.
Tien jaar later gaat Jan Douwe Kroeske op zoek naar z'n nalatenschap en de wortels van de blues.
M.m.v. Golden Earring zanger Barry Hay e.a.

Replay nog mogelijk:
27 sep 2021, NPO 2 Extra HD, 15:15.
Di 28 sep, 17:40
Do 30 sep, 14:00
Vrij 01 okt, 02:40
 
Laatst bewerkt:
Dat klopt Tichel. Maar deze opnames kun je maar 1 week bekijken en niet opnemen. Ik had de orginele uitzending opgenomen en daar stond bij : te bekijken tot 26 september 2022. Dan kon ik ,t rustig nog een paar keer bekijken. Maar helaas, er zal wel iemand hebben geklaagd over de uitzendrechten.
 
Ziggo heeft een speciaal topic voor mislukte opnames.
 
Terug
Bovenaan