• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Diverse problemen met Ziggo Go

henkrorije

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 mei 2021
Berichten
6
Sinds vanmorgen kan ik geen programma's meer instellen om op afstand op te nemen via de Ziggo Go app.
Gisteren werkte alles nog. Heb zowel de Mediabox XL opnieuw opgestart en de Ziggo go app opnieuw geinstalleerd,
maar zonder resultaat. Weet iemand een oplossing. De helpdesk kon mij ook niet helpen.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.979
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@henkrorije ik heb dat probleem ook sinds deze ochtend, het probleem is dat ziggo go denkt dat je geen mediabox hebt en dus niet het juiste abonnement , want als ik inlog in mijn ziggo laat hij niet meer mijn mediaboxen zien , en daardoor werkt ziggo go niet,
heb ook al pm naar @Webcare Ziggo gestuurd.

Schermafdruk 2021-05-25 08.24.37.png
 
Laatst bewerkt:

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.979
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Bij mij ook niet. Misschien komt het door de nieuwe update van de iphone?
nee iets klopt er niet in mijn ziggo
en normaal , zie ik mijn 2 mediaboxen er staan nu niet,
en daardoor is ziggo go in de war

edit toevoeging
probleem word nu ook gemeld op ziggo forum zelf ,





@Webcare Ziggo wat is er aan de hand
 
Laatst bewerkt:

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
1.025
Hallo iedereen! Zoals jullie gemerkt hebben werkt Ziggo GO momenteel niet optimaal. Intern loopt al een onderzoek hiernaar en het probleem zal zo snel als mogelijk opgelost worden. Sorry voor alle hinder tot nu toe.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.979
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
van het ziggo forum

GZI4OtY-.png
 

Leetje65

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2009
Berichten
475
Heel de app is volledig van zijn fiets sinds de update. Ik log in met de gegevens die ik altijd gebruik ook die op de horizon box en toch klopt in de app mijn abo niet. Zenders staan anders kan geen opnames meer vinden. Laat staan dat het mogelijk is met mijn abonnement zo ineens. Account naam is in de app ook anders als via de horizon box. Snap er niks meer van.