• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Discovery World verdwijnt 31 december 2020


marans

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jun 2011
Berichten
1.162
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
dat is nu een zender die hier nog wel eens op staat. gelukkig genoeg alternatieven op 28gr oost.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
659
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Maar dan is het wel interessant om te zien dat sommige zenders dan wel via een app door gaan.

In deze zou je dan ook de discussie mbt reclame weer op kunnen pakken.

Ik bedoel soms betaal je bij een isp meer maar toch willen de zenders die in een duurder pakket je toch met vrij veel reclame opzadelen.
Tenminste zo zie ik het want de programma's worden ook zelf regelmatig onderbroken. Dus niet tussen de programma's maar ook tijdens een uitzending.

Als je nu voor een app betaald kunnen ze zo ook inkomsten genereren en dan is de keuze wel daar in terug te kijken zonder reclame.
Zo kan het ook wel mis lopen als zenders je veel reclame voor zetten wat tot irritatie kan leiden en daarbij ook niet met voldoende content komen.

Ik gebruik meerdere opties neem soms iets op maar kijk ook vaak content via een app reclame vrij terug.


Men dient er tegenwoordig ook rekening te houden dat jongeren juist deze reclame steeds vervelender gaan vinden.
Ik bedoel ook de po biedt binnenkort voor een groot gedeelte met heel wat minder reclame hun programma's aan en zij onderbreken ook niet in een uitzending zelf waarbij zij dus ook via een app of dat reclame vrij kijken aan.

Soms als zo'n zender als deze verdwijnt moeten zij denk ik bij zichzelf te rade gaan of zij met de tijd mee willen gaan of dat de ze tot de conclusie moeten komen dat het zo niet meer haalbaar is en zij dit in feite aan zichzelf te wijten hebben.
En als een klant al helemaal de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen wanneer en of hij de reclame wilt negeren dan houdt het een keer op inderdaad...weer een zender weg.

Sommige zenders zijn in feite ook op jongeren gericht.
Als men dan met deze manier van reclame opzadelen door wilt gaan,( mijn mening) dan komen ze vanzelf er wel achter dat het zo op de lange termijn moeilijk gaat worden.
 

Nohara

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 okt 2012
Berichten
456
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Tja, dit is nou zo’n kanaal die ik echt niet ga missen. Het kanaal draait al jaren dezelfde content in hopeloze beeldratio en beeldkwaliteit. Ik geloof niet dat er in de laatste 5 jaar een dag voorbij is gegaan zonder 3 afleveringen (per programma) van HMS Ark Royal, Anthony Bourdain, Extreme Engineering en Everest: Beyond the Limit. HMS Ark Royal heeft 9 afleveringen en Everest 19. Een oneindige loop van herhalingen.

Dit was voor Discovery niets meer dan een zo’n goedkoop mogelijk kanaal.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
659
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
In wat voor pakket zat ie dan? Tsja en zoals ik het hier lees ook nog eens herhalingen. Niet te vergeten de reclame onderbrekingen ik snap jou opmerking heel goed het is voor mij ook een no go wat dat betreft. Herhalingen en reclame onderbrekingen tussen door en dan ook nog een slechte beeldkwaliteit dan laat ik het ook volledig links liggen.
Laat ze dan maar met een goed OTT concept komen met goede content,beeldkwaliteit en reclame vrij ,, daar zijn mensen best bereid om voor te betalen.

Men kan ook meerdere zenders onder een concept zetten zoals Dplay.

Deze zenders mogen het volledig oneens zijn met wat ik hier zeg maar dan zullen ze denk ik steeds meer geconfronteerd worden dat mensen afhaken. Tenminste zo zie ik het.