Digitale tv, wat met tweede tv

23652


Zou dit dan kunnen???
 
Baluhhh!!!

Dan moet het misschien toch een andere provider worden ik weet het ook niet meer.
 
Tja, dan toch maar een kabeltje via het balkon... oja, bij een andere provider zit je weer vast aan UTP. Ook weer een extra kastje... misschien via het stroom, maar ja, men (de klant en zijn familie) zal er hoe dan ook iets voor moeten doen. De tijd van analoog is voorbij!
 
Dan gaat het over erg jammer voor mijn vader. De kabel zou door 2 deuren moeten dat wordt
een beetje lastig.....
 
Tja, de enig oplossing is dan een Digitenne abonnement los erbij te nemen, gesteld dat uw vader goede ontvangst heeft met Digitenne. Zijn weer extra kosten, maar dan kan zonder het trekken van kabels TV gekeken worden.
 
Digitenne kost wel € 17,50 per maand. En ze updaten de kanalenlijst ook om de paar maanden nu.Dus Weer goed afstemmen. Gisteren voor mijn schoonmoeder moeten doen.
 
Gaatje boren... muur eruit breken... straalzender... tja, dan maar geen TV.
 
Met een straalzender via een gaatje naar de slaapkamer beamen? Met recht een "Creatives" oplossing.
Hoe dan ook, er zit niks ander op dan een kabel leggen, hetzij linksom, hetzij rechtsom. Zonder kabel geen TV period. (althans bij Ziggo).
Leg je de kabel via het balkon, dan zou ik hem netjes wegwerken in een kabelgoot. Is ie meteen beschermd tegen nattigheid en andere kwelgeesten. Heb ik ook eens gedaan bij mijn GF. Je zag er haast niks meer van.
 
Je kan je ook afvragen of die tweede tv op de slaapkamer wel echt gewenst is. Wij hadden er ook jaren een en sinds een halfjaar doen we het zonder tv. Ik moet zeggen een opleving van onze relatie.
 
Terug
Bovenaan