• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Digitale tv, wat met tweede tv


piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.892
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Er staat dat ze geen officiele ondersteuning bieden dat is wat anders als dat het niet kan.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
833
Gebied
fUPC
Om een breedbandig signaal (164 tot 870MHz) storingsvrij via het stopcontact te verzenden is theoretisch misschien wel mogelijk, maar eenvoudig is het niet. Dan nog de vraag of het uberhaupt mag. Denk het niet.
Die link waar piente naar verwijst gaat over de Marmitek. Dat ding verzendt alleen een HDMI signaal. Je kunt dan dus niet (vanuit de slaapkamer) van zender verwisselen, tenzij je er ook nog een IR extender bijhaalt.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
G

Gerda1

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 apr 2019
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Allemaal al geprobeerd. Lees het hele verhaal!
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
833
Gebied
fUPC
Gerda, volgens mij zit jij jezelf in alle mogelijke bochten te wringen om onder die coax kabel uit te komen. Maar ik vrees dat dat niet zal lukken. Of je het nou leuk vindt of niet, een coax is de meest doeltreffende, simpele en voor de hand liggende oplossing. Als je dat niet wil, is het gewoon einde oefening. Meer kunnen we er niet maken. Sorry.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
833
Gebied
fUPC
En ook nodig voor het "digitaal kastje " (een Humax 5500c neem ik aan), zoals in dit geval.
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gerda1

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 apr 2019
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Inderdaad! Met Ziggo kan het alleen met een smartphone of COAX!
Op zoek naar een andere aanbieder, zucht.................
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.892
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Voor de een kun je dus wel bij Ziggo terecht en de andere bijv. Digitenne gaan gebruiken. Geen coax nodig. En pak je een afstandsbediening als een Harmony one bijv. dan programmeer je deze zo dat deze alle 2 kan bedienen. CI module's werken alleen nog totdat Digitenne overal is omgezet.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
833
Gebied
fUPC
Dan gaat het over erg jammer voor mijn vader. De kabel zou door 2 deuren moeten dat wordt een beetje lastig.....
Die kabel hoeft toch niet dwars door een paar deuren? Kan toch ook door de muur, net langs een deurpost. Als het van beton is heb je wel iemand nodig met de juiste spullen om een gaatje te boren.

PS: Of onder de deurdrempels erdoor. Zo heb ik dat bij mijn GF opgelost. Je ziet er helemaal niets van.
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gerda1

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 apr 2019
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Kan het hier moeilijk uitleggen. Die deuren zijn buiten deuren die naar het balkon gaan.
De muren ernaast zijn weer van een andere ruimte.