Dagpas ESPN

Jan-Willem Mellema

Forum Gebruiker
Berichten
5
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Is het niet mogelijk een ESPN-dagpas te bestellen voor over een paar dagen?
Ik had dat, dacht ik, gedaan door op een vrijdag een dagpas te bestellen voor zondag. Kon ook voor die betreffende wedstrijd de reminder instellen
maar kreeg meteen het programma van die vrijdag te zien. Na 24 uur was het gedaan. Moest dus voor zondag op de dag zelf weer een nieuwe dagpas bestellen!
Dat viel even tegen. Voor de kosten van die twee dagpassen had ik een hele maand kunnen kijken!
Gedaan via de mediabox next.

Jan-Willem.
 
De informatie die Ziggo vermeldt op de eigen website over het bestellen van een ESPN Dagpas is misleidend.

Hieronder de tekst:
Heb je geen abonnement op ESPN (voorheen FOX Sports), maar wil je wel af en toe een wedstrijd kijken? Bijvoorbeeld uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga of de FA Cup? Dat kan! Met een dagpas kijk je topwedstrijden uit binnen- en buitenland, zonder een abonnement af te sluiten.
Kijk 24 uur lang topsport met de ESPN dagpas voor € 7,95. De starttijd ligt aan de ontvanger waar je mee kijkt. Meer hierover tijdens het bestellen.
Een dagpas kan je niet annuleren.


Als geïnteresseerde klant is een logische gevolgtrekking dat je vanaf de starttijd 24 uur kan kijken naar de betreffende ESPN-zenders.
Dit is echter niet de praktijk.

In het Ziggo Community plaatste een Ziggo moderator op 9 februari j.l. de volgende reactie:
Een dagpas is, zoals de naam al doet vermoeden, geldig voor een dag. In dit geval van 08.00 uur 's ochtends tot 08.00 uur 's ochtends de volgende dag (in totaal 24 uren). Het klopt dus dat je om 08.00 uur de volgende dag geen beeld meer had ondanks dat je de dagpas pas om 14.30 uur de vorige dag had besteld (ingewikkeld om te lezen, sorry).
Ik zie op onze website dat we communiceren dat de dagpas 24 uren geldig is. Dit kan verkeerd geïnterpreteerd worden en ik kan me voorstellen dat jij denkt dat het 24 uren geldig is vanaf het moment van bestellen. Om die reden ga ik feedback aanmaken op onze website met het verzoek dit aan te passen of duidelijker te formuleren. Dit voorkomt mogelijke verwarring in de toekomst.


Tot heden heeft echter op de website van Ziggo geen aanpassing plaatsgevonden.
Ik heb daarom in het Ziggo Community een rappel geplaatst met een verzoek om aanpassing.

Het leek mij goed om geïnteresseerde forumleden van het Ziggo Gebruikersforum voor een ESPN dagpas te wijzen op deze misleidende informatie. Bestel je momenteel een dagpas om bv. 12:30, dan kan je niet 24 uur van de pas gebruik maken maar slechts 19½.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan