Context knop ... in Harmony One

Is er een type pvr voor de next box die wel de knop voor het context menu heeft? Ik gebruik nu arris dcx.
Het gaat mij om bij een BBC opname de ondertiteling engels aan te zetten.
 
Dan zal je even de originele AB moeten gebruiken. Of via het Menu? Dat laatste weet ik niet zeker. Bv, Verder kijken leegmaken kan ook alleen met de originele AB(ook d.m.v. het context menu).
Ps. Je kan beter Ziggo Next kiezen als mediabox ipv de Arris.
 
Laatst bewerkt:
Met de Next heb je daar het contextmenu ook niet meer voor nodig.
Gewon in de AB zeggen "Ondertiteling aan" volstaat.
 
Ik gebruik de next AB niet, alleen de HO. Alhoewel het probleem al lang bekend is, is deze knop niet aanwezig in de logitech database apparaten die geschikt zijn voor de next. Of het nu aan logitech ligt of aan Ziggo is niet duidelijk. Nu logitech is gestopt met AB's zal het probleem wel nooit opgelost worden. Logitech zegt de database voorlopig te blijven onderhouden en nieuwe apparaten te blijven toevoegen. Dus zal bij het kijken naar een BBC programma (komt gelukkig niet vaak voor) de NEXT AB met batterijen moeten worden gevuld om de context knop te gebruiken. Het is niet anders.
 
Volgens mij kun dit op roepen door 2x op OK te drukken, of bedoel je wat anders ?
 
Volgens mij kun dit op roepen door 2x op OK te drukken, of bedoel je wat anders ?
Inderdaad bij een live bbc uitzending krijg ik door 2x op OK te drukken de optie kies je taal en kan hier dan engels voor slecht horenden kiezen. Ik had ergens anders al gelezen door op teletext te drukken een engelse ondertiteling in beeld komt, ook dit bleek juist te zijn. Volgens mij is de ondertiteling via teletext de letterlijk gesproken tekst, maar wel slecht in beeld gebracht. In ieder geval kan dankzij deze oplossingen de originele next AB in de kast blijven. Nu nog ff uitzoeken op bij het terugkijken van een opname dezelfde oplossingen werken. Bedankt voor het meedenken.
 
Terug
Bovenaan