• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Connectbox zonder T3-fouten/mogelijk?


adsl-beu

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 okt 2010
Berichten
692
Gebied
fUPC
Goedenavond,

Sinds gebruik van de CB (Compal) ben ik bekend met het beruchte T3 probleem.
In eerste instantie bemerkten we ondanks vele fouten in de logs eigenlijk geen onderbrekingen.

Recentelijk opeens van enkele per dag naar enkele honderden per kanaal.
Toen wél korte onderbrekingen merkbaar tijdens online games.

Na netwerkonderhoud eerder deze week is het aantal T3's weer gedaald naar het oude niveau.
Of die gepaard gaan met daadwerkelijke uitval weten we -nog- niet.

Webcare, zoals altijd vriendelijk en hulpvaardig, wil opnieuw een monteur (de honderdste in successie?) aansturen om naar het euvel te laten kijken.
Ik begin de voortdurende issues met Ziggo een beetje beu te worden en overweeg een overstap naar XS4All die op ons adres maximaal 200 Mbit aanbiedt. (hopelijk wel foutloos)

Mijn vraag aan de experts hier: heeft het überhaupt zin nogmaals een Ziggo monteur te laten komen?
Zijn die verdomde Connect dozen überhaupt T3-vrij te krijgen?
Oftewel zijn er lezers op dit forum die nul fouten in de interface zien staan?

Bedankt voor jullie inbreng!
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sinds ik de compal geval heb vliegen de T3's om me oren maar merk ik geen timeouts of uitval, en is denk ik gewoon een kwaal van de compal CB mobems, andere modem geeft 0 t3's of 1 in x aantal maand.
 

Beetle

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
124
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Sinds kort heb ik Software versie : 9.1.1802.610 erop staan en alle T3 meldingen zijn sinds die dag weg of komen teminste niet meer voor in de lijst !!
Is een Connectbox Hardware versie 10.
 

Beetle

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
124
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dat dacht ik nu ook, software aangepast, geen T3 mee weergeven !!
Vraag me af of meerdere mensen met dit modem dit nu ook zo hebben?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
5.040
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik zie ze nog steeds. Bij mij gaat het wel om 1 mac adres steeds.



Schermafdruk 2019-04-25 10.38.43.jpg
 

rautar

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 apr 2019
Berichten
2
Ziggo
Internet & Bellen
Gebied
?
Heb af en toe ook nog een T3 Error. Maar zie bij de Netwerkstatus, sinds kort deze meldingen staan komen om de 5 minuten zag ik.
notice Illegal - Dropped INPUT packet: SRC=152.195.53.31 MAC=00:01:5C:AF:06:46;CM-MAC=54:67:51:f2:ed:f3;CMTS- MAC=00:01:5c:af:06:68;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;.
Iemand enig idee?