9.1.2103.102 staat er bij mij. 2.4 ghz en 5 ghz werken normaal. Wat er is veranderd...ik zou het niet weten.
 
Inmiddels nieuwe update op de Compal CB. Enige wijziging dat ik heb gevonden is dat instellingen voor Smart Wifi nu actief is. Kun je als het goed is nu zelf instellen. Als deze is geactiveerd kijkt je modem zelf op welke band je het beste kan zitten.

Ik had de laatste tijd al wat korte uitval van connectie en dat pagina's niet geladen konden worden. Ik heb SmartWifi uitgeschakeld en alles hard op vaste kanalen ingesteld staan. Werkt weer als vanouds. :6

Oude versie : CH7465LG-NCIP-6.15.28-4p9-NOSH

nieuw:
Software versie:CH7465LG-NCIP-6.15.30-1p4-NOSH
 
Ik heb de Arris (Sofware versie: 9.1.2103.102)
En de laatste tijd ook regelmatig problemen met de wifi (pagina's niet laden, netflix werkt niet, enz)
Heb nu ook SmartWifi uitgezet, eens kijken of dat wil helpen.
Is SmartWifi bij de Arris ook onlangs toegevoegd?
En wat is beter bij 2.4Ghz voor Kanaalbreedte? Alleen 20 Mhz? Of 20/40 Mhz?
 
In principe geeft een zo smal mogelijke bandbreedte (20 MHz) de maximale reikwijdte, hoe breder je je kanalen uitzet, des te minder draagkracht. Zeker in een wijk waar veel 2,4 GHz netwerken zijn is het gauw drukker dan druk en krijg je conflicten. Het geeft niet of je op dezelfde kanalen zit, als jij op jouw lokatie maar het sterkst bent.

Btw, alleen SmartWiFi uitschakelen heeft geen nut, als je kanalen nog op Auto staan. Dus ook die even op een vast kanaal instellen. Met inSSIDer Home of Wifi Analyser kun je kijken welk kanaal voor jou het beste uitkomt. En als het even kan natuurlijk 5Ghz gebruiken (mits je apparatuur het aankan).
 
Ik heb vandaag een modem reset gedaan, ik kreeg toen een melding dat de Connectbox met een update bezig was (melding stond op 192.168.178.1) maar nu kom ik niet meer op de Connectbox, hebben jullie dit ook? mag je nu ineens niet meer op de connectbox komen. Internet werkt wel gewoon, en het apparaat staat niet in Bridge mode of zo
 
Mogelijke oplossingen: andere browser, bedraad proberen, nogmaals 30 seconden stroomloos maken of teruggaan naar de fabrieksinstellingen.
 
Modem van het stroom werkte, en heb nu firmware CH7465LG-NCIP-6.15.30-1p4-NOSH deze word niet gemeld in de eerste post van deze thread. Wat is hier nieuw/anders?
 
De startpost was al even niet bijgwewerkt. De versie die jij nu hebt is er als sinds juni.
Zoals zo vaak is er niet bekend wat er is veranderd.
 
Ik heb hier en daar nog wat 'release notes' kunnen vinden en toegevoegd aan de startpost. Het is en blijft summier, maar het is in ieder geval iets.
 
Net weer een nieuwe gekregen voor de Arris; 9.1.2103.102A.
Een a-tje toegevoegd.
 
Terug
Bovenaan