• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Connectbox firmware updates (Compal / Arris)

Kobus74

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2020
Berichten
1
Wat een bagger firmware. DHCP wordt half opgeslagen, wanneer het wel pakt dan verliest hij het weer binnen een dag. Om te herstarten staat er een knop 'Herstel'. Lekker. Dan ben je bang om een reboot te doen.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.610
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Modem al herstart?
Modem niet via software herstarten, maar met de schakelaar aan de , dat wekt veel beter.
Dus uitzetten, een seconde of 10 wachten (i,v.m. ontladen elko's) en dan weer aan.
 

Shadowranger

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
547
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier nog de 4p7 variant ipv de 4p8 op de CB. Modem al meerdere keren herstart maar probleem blijft dat ik bij "bekabelde apparaten" ook mijn smartphones zie en apparaten die helemaal niet bedraaf zijn verbonden of aan staan (zoals wordt vermeld). Hoe is dat mogelijk?
 

Shadowranger

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
547
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nope, geen van die apparatuur in huis.

Het overzicht is toch een actueel lijstje? Niet wat er "ooit" aan de CB heeft gezeten?
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.646
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier word ook nog steeds een Galaxy S6 bekabeld weergegeven, terwijl ik die geeneens meer heb.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.610
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Mijn Galaxy S7 stond ook gemeld bij bekabeld aangesloten.
Eigenlijk heel vreemd wwant ik had de modem net hertstart via een power cycle.
Een keer op "verversen" (rechts boven) en alles klopte weer.

PS
Ik vind de interface sinds CH7465LG-NCIP-6.15.28-4p7-NOSH een stuk trager.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.576
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Mijn Galaxy S7 stond ook gemeld bij bekabeld aangesloten.
Eigenlijk heel vreemd wwant ik had de modem net hertstart via een power cycle.
Een keer op "verversen" (rechts boven) en alles klopte weer.

PS
Ik vind de interface sinds CH7465LG-NCIP-6.15.28-4p7-NOSH een stuk trager.
Is deze dan niet via een ander wifi accesspoint in verbinding met het modem? Deze indirecte verbinding lijkt dan als bekabeld aangesloten te zijn.