Connectbox, die witte

Ik heb al jaren niet meer de DNS van de provider gebruikt... maar inmiddels hebben wij geen Ziggo meer hoor. Nergens meer last van :6
Hi CreativeS,
Opmerkelijk! Geen Ziggo klant meer, maar nog wel trouw aan het ziggoforum. :6
BTW, mijn GF klaagt over traag internet wanneer ze bezig is op haar laptop (niet op haar desktop). Zou dat ook iets te maken kunnen hebben met de slome DNS server van Ziggo, of eerder aan haar wifi verbinding?
 
De connectbox is een draak geworden na de laatste firmware update voor wat betreft wifi.
 
Komt er weer een kastje bij. Daar zit mijn GF niet echt op te wachten. Ze heeft een pesthekel aan al die doosjes een draadjes. Kunnen we die connectbox niet gewoon vervangen door een fatsoenlijk modem met wifi?
 
Dat mag jij regelen met Ziggo, maar toch raad ik je aan om het zelf te regelen want een goede wifi is ook wel wat waard.
 
Dat weet ik niet, maar ik had het over de connectbox. Maar anders test je het eerst even en kun je dingen uitsluiten.
 
Ik heb al jaren niet meer de DNS van de provider gebruikt... maar inmiddels hebben wij geen Ziggo meer hoor. Nergens meer last van :6
Wat een mazzelaar! Wij zitten aan Ziggo gekluisterd. De enige optie die wij hebben is een dsl verbinding van 18 Mbit down en 2 up. En als je tv erbij neemt halveert de snelheid nog eens. Wij hopen wel binnen 5 jaar glasvezel te krijgen van L2fiber (Rotterdam)
 
Terug
Bovenaan