• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Cisco EPC3212


luckytrebor

Product Tester
Lid geworden
12 apr 2007
Berichten
339
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is er ook een universele adapter voor de Cisco 3212, die hier al jaren uitstekend werkt zonder adapter uitval. Maar zo'n ding op voorraad lijkt mij wel, dus waar kan ik zo'n adapter kopen?
 

cees123

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2006
Berichten
204
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zolang hij 15 volt levert kan je alles er op aan sluiten let wel op de +/- aansluiting :)
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.854
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik gebruik er eentje die maar 12V levert en die werkte heel lang al is die ook kapot gegaan (maar ik heb daar nog een stapel van).

Zelfs mijn vrouw was instaat om zo'n ding te installeren; ik was in het buitenland en hoefde alleen maar aan te wijzen waar ze lagen. Ik meen dat het een Ansmann APS 1000 of missing een APS 1500.

Laatst is die ook kapot gegaan en ik kon bij de Ziggo winkel geen nieuwe krijgen dus heb ik maar weer een Ansmann aangeloten (want ik had een hele stapel omdat die kleine adapters vaak kapot
gaan)
 

Vlaflip

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2007
Berichten
12
Vraagje ik heb een oud abbo met 50 mb internet,kan ik dan 200 mb internet op deze modem zetten las wel dat het kon maar is dat zeker wil geen ander modem.
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
5.994
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik kijk even in mijn glazen bol (om te kijken wat "deze" modem is).
(misschien handig om er bij te zetten welk modem je momenteel hebt)
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.169
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Blijkbaar heb ik wel een glazen bol. (Of ik kan gewoon lezen)

Ik dacht dat hij 8 transport streams heeft. Maximaal 50 Mbit per stream geeft dus 400 Mbit. Dat haal je niet, maar als Ziggo 200 aangeeft, zal het wel kloppen. Zelf heb ik de Ubee 3200. Daar haal ik ook mijn 240 Mbit mee.
 

Vlaflip

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2007
Berichten
12
Blijkbaar heb ik wel een glazen bol. (Of ik kan gewoon lezen)

Ik dacht dat hij 8 transport streams heeft. Maximaal 50 Mbit per stream geeft dus 400 Mbit. Dat haal je niet, maar als Ziggo 200 aangeeft, zal het wel kloppen. Zelf heb ik de Ubee 3200. Daar haal ik ook mijn 240 Mbit mee.
Hier heb ik wat aan bedankt .:)
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.491
Ja, maar bij de 3212 waren wat vreemde dingen aan de hand qua snelheid, volgens mij. Anyway, modem zal toch een keer vervangen worden...
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
5.994
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sorry, Topic titel over het hoofd gezien.
Mijn glazen bol stond er voor denk ik ;)