• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

CI probleem.


codah

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2015
Berichten
14
Vandaag heb ik een andere tv aangekocht en de oude naar de slaapkamer verplaatst.
De Ci kaart + module overgezet van de al staande tv
Nu wil die tv daar geen zenders weergeven behalve .NPO 1,2,3.
Beide tv's zijn Ziggo gecertificeerd.
Het toestel geeft steeds aan de geselecteerde service is gecodeerd of kan niet worden gedecodeerd.
Daarom heb de zenders opnieuw ingesteld maar kan geen andere zenders zien helaas.
Doe ik iets verkeerd of moet er anders worden gehandeld?
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Welke tv, de nieuwe of die op de slaapkamer?
 
Topicstarter
Topicstarter
C

codah

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2015
Berichten
14
Er stond een Sony tv op de slaapkamer.
Die is nu vervangen door de oude uit mijn woonkamer.
Die heeft altijd zijn werk gedaan in combinatie met een Humax ontvanger.
Nu zit de Humax er niet meer achter en zit de module rechtstreeks in de tv.
Maar deze wil dus nu de zenders niet meer decoderen.
Weet niet of er een speciale manier is om de zenders weer te activeren.
De kaart die er in zit werkt goed i.c.m. de module in de Humax, maar nu dus even niet rechtstreeks in de tv.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
En hoe is de tv beneden dan aangesloten?
 
Topicstarter
Topicstarter
C

codah

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2015
Berichten
14
Precies zoals hij voordien stond.
Met de Humax er nog achter.
Deze tv werkt normaal.
Maar lijkt wel of de tv die naar boven is verplaatst de kaart niet herkend.
Heb via mijn Ziggo nog maar eens geprobeerd de kaart te activeren, misschien dat het nou wat oplevert.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
En anders ff 1200 bellen, misschien dat ze hem opnieuw kunnen activeren
 

roelofk

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2011
Berichten
71
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
De tv op jouw slaapkamer werd beneden alleen maar als monitor voor de Humax gebruikt dus is het mogelijk dat je de tv helemaal opnieuw moet instellen dus terug naar de fabrieks instellingen. Klik op de link voor meer gegevens. Televisie met CI+ Module opnieuw instellen
 
Topicstarter
Topicstarter
C

codah

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2015
Berichten
14
Probleem is opgelost.
Het probleem zat in de Ci+ module.
Deze werkte altijd prima in de Humax maar niet rechtstreeks in de tv. (2013 modeljaar)
De module was nog een oude versie en heb hem vervangen door een 1.3 uitvoering.
Dank zij een een snelle levering via Coolblue..
Het resultaat is dat ik gelijk weer beeld heb en weer kan kijken.
Gelukkig, want ik wist het verder ook niet meer.

Een ieder bedankt voor het meedenken.
 

coco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 feb 2006
Berichten
1.965
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Jammer dat je niet even op internet zoekt naar een goedkopere prijs.
Waarom Coolblue met een prijs van € 69,95 ,beetje zoeken geeft Bol.com met een prijs van € 41,95