CI+ module wil niet updaten


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
752
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@elvagabundo heeft waarschijnlijk gelijk. Bij de zoekresultaten van Google zie je dat mensen met hetzelfde probleem een defect aan de TV zelf hadden.

Wat je nog kan proberen is: bij het zoeken naar de kabelzenders (DVB-C) niet op "Start" te klikken maar op de optie "Instellingen". Misschien kan je dan handmatig instellingen veranderen. Probeer als ID bv 4444 eens.

Werkt dat ook niet, dan is je TV gewoon defect.
 
Laatst bewerkt:

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik kom niet verder als frequentie ingeven dat doe ik en dan krijg ik de melding foutieve frequentie dus de rest Id en de rest daar kom ik niet eens toe de TV begint te zoeken stopt dan vraagt om frequentie die geef ik in 47400 en krijg dan steevast de melding foutieve frequentie we hebben al alternatieve frequenties ingevoerd allemaal niente niks terwijl ik nooit last gehad heb altijd gewoon alles kunnen zoeken instellen enz en dat zomaar opeens zonder aanleiding heb ik zwart beeld als ik nu wat gedaan had of veranderd had of dat er door ziggo gewerkt was geweest ja dan kanmik het nog begrijpen maar er is niks gebeurd alleen ikmheb zwart berld en krijg hem ook niet meed aan de gang.
 

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Mijn gedachte ook want dit is niet normaal .Was al aan het speuren naar een vervanger .