CI + module ipv Homecast Colorado

Ik heb een werkende smartcard van Ziggo ontvangen en een mediabox, maar wil graag een CI module. Mediabox omruilen is lastig en ik zou graag ook zelf zo'n CI module willen kopen.
 
Die smartcard is gekoppeld aan die Homecast. die gaat niet werken bij een CI+ module.

Enige oplossing is huren.
 
Ik zou gewoon een CI+ module bij een betrouwbare partij kopen ( Mediamarkt,BCC,Coolblue ) en vooraf vragen als het niet werkt of de module retour kan. En gewoon proberen. Bij mijn vader was de smartcard jaren geleden inderdaad gekoppeld aan zijn UPC kastje. Dat was een Nagravision kaart. Je geeft aan dat de smartcard die in de Homecast zit een Irdeto kaart is, deze zijn volgens mij niet gekoppeld aan de ontvanger. Zijn er geen bekenden die ook een CI+ module van Ziggo hebben die je even mag lenen?
 
Ik weet niet of het een Irdeto kaart is.
Op de kaart staat: NAGRA (kudelski).
Ik ken niemand met EN Ziggo EN een CI+ module EN ex-UPC gebied.
Op de site van Ziggo kom ik uit op een SmardTV CI+ module. Zou ik met zo'n module de grootste kans hebben dat het goed gaat?
 
Dan gaat die kaart niet werken in een losse CI+ module. De kaart is voor het Nagravision systeem ( er staat NAGRA op de kaart ) Een module die bijvoorbeeld Coolblue verkoopt is alleen geschikt voor een Irdeto kaart. Wat wel vreemd is: je zegt dat deze kaart werkt in een Homecast Colorado HD kastje. Dit is volgens de gebruiksaanwijzing die ik gevonden heb een Irdeto ontvanger. Over die module van Ziggo die je op de site gevonden hebt: ja dat werkt, alleen zoals al eerder gezegd die module moet je huren. Trouwens een andere vraag: is je tv officieel CI+ gecertificeerd?
 
Laatst bewerkt:
topic starter is iemand anders dan de pinguin...denk dat henk dat door elkaar haalt.
 
Het was ook niet zo handig van mij om een vraag te stellen in een bestaand topic.
Ik ga nu toch nog maar een poging doen bij Ziggo om de mediabox om te ruilen voor een CI+ module.
Maar liever nog heb ik zo'n CI+ module in eigen bezit.
Ik begrijp nog niet helemaal waarom een (gehuurde) SmarDTV module van Ziggo wel werkt en een zelf aangeschafte SmarDTV module niet.
 
Terug
Bovenaan