CI+ module erg traag in ziggo on demand en sterk verouderde user interface

ronald289

Forum Gebruiker
Berichten
35
Ik vraag mij af of ik de enige ben die Ziggo on demand (ci+-module) als extreem langzaam en verouderd ervaar. Het kan veel beter. Ik gebruik ook google tv (tip: op fnac voor 75 euro) op tweede tv en dat werkt prima en snel met de ziggogo app (echt een een aanrader). De reden voor de ci+ module is noodgedwongen; de mediabox is veel te groot voor mijn "hangende" tv kast. Ook niet echt klantvriendelijk om verouderde apparatuur aan te bieden (KPN levert een prachtig klein kastje met bt remote <kan dus achter deurtje>). Heeft iemand tips om dit probleem op te lossen? Ik denk dat ziggo even moet reageren. Ik heb alles getest en de uitkomst m.i. is: verouderde (niet geupdate) techniek.
 
Mediabox XL kan ook achter een kastje; die AB werkt ook radiografisch. On demand is pas vernieuwd daar met de firmware update en lijkt op Ziggo Go nu. Misschien is dat een optie.
 
Dank je voor de tip. Maar mediabox xl past echt niet in mijn "hangende" tv-kast. Hoe kan ik die firmware updaten? Waar?
 
Je kan hem ook in de meterkast ofzo zetten, maar dan moet je een lange hdmi kabel hebben. AB doet het dan nog prima.

Firmware update gaat vanzelf.
 
Hoe kan ik die firmware updaten? Waar?
@Prof bedoelde de nieuwe firmware van de Horizon XL, maar die is er dus niet voor je CI+ module.
Je kunt een CI+ module niet echt sneller maken met nieuwe firmware. Ik heb ook niet het idee dat Ziggo hier actief mee bezig is om dit te verbeteren.

De Mediabox Next is mooi klein en snel, maar zal iets meer kosten.
 
Dank je, dat maakt eea meer helder. Dat dacht ik al na alle trial and error loops. Ik vind dat ziggo dat wel helder moet communiceren. De mediabox next wordt alleen geleverd icm duurdere abonnementen itt kpn. Tsja, wat nu? Toch maar weer ziggo bellen; zij moeten dit oplossen! Of?
 
Als je voor het zelfde geld (of minder) bij KPN wel precies krijgt wat je wilt, dan zou ik lekker overstappen!
Beetje dreigen bij Ziggo kan soms wat tijdelijke korting opleveren, maar ze geven die Next niet zomaar weg, dat zit echt gekoppeld aan die duurdere abonnementen. Mooier kan ik het ook niet maken helaas.
 
@Prof dank je voor het meedenken. Maar die lange hdmi kabel gaat voor mij niet werken. Dank dat het toch dan een tweede google tv wordt. Ziggo zal ik zeker nog eens benaderen met het verzoek om de ci+ module niet langer als alternatief aan te bieden. Het werkt met sterk verouderde software (2010?).
 
@rene. Is geen dreiging. Ik ben net overgestapt en dit is mij niet verteld. Mij is verteld dat de ci+ prima werkt voor on demand en dat is blijkbaar niet waar. Moet ik dan mijn mond houden? Natuurlijk niet. Ik vraag niet om de Next. Ik vraag om een goedwerkende ci+ module. En dat deze blijkbaar niet meer wordt onderhouden is niet zo netjes!
 
Terug
Bovenaan