CI+1.4

Dat is onzin, de technologie gaat nu eenmaal verder. Maar dat zegt niks over of Ziggo ooit een CI+1.4 module gaat invoeren. Maar als jij opname functionaliteit wil waarom neem je geen humax box? Heb je dat probleem met teletekst neem ik aan ook gelijk niet meer want dan komt teletekst via de box.

Je kunt dit soort humax boxen veel op marktplaats vinden.
 
Ik heb een mediabox op zolder staan, gebruik ik niet. Steeds wachten met opstarten, trage reacties op TV, en voor mij, onhandige bediening. Als ik nu een programma opneem gaat dit via tv guide op CD stick. Ik vind al die boxen onhandige stroomvreters.
 
Je moet een box ook niet telkens volledig uitzetten, dat is nergens goed voor. Ik snap mensen niet, ze denken een paar euro per jaar te kunnen besparen door in de nacht de apparatuur telkens van de stroom af te gooien, wat ze niet beseffen is dat daardoor apparatuur veel sneller stuk kan gaan. Wat heb je dan aan die besparing?

Ik kan niet inschatten hoe snel jou humax box zapt maar ik weet dat een TV met CI+ module mij altijd vrij langzaam over komt.

Kortom ik zou een box gebruiken, desnoods een linux boxje als je de humax niks vind. (werkt prima met irdeto kaart) Of leer leven met de huidige tekortkomingen. Ik zou er niet van uitgaan dat Ziggo op korte termijn een CI+ 1.4 module uitbrengt, misschien dat ze ooit komen als ze bepaalde modules vervangen. Maar dat is koffiedik kijken.
 
Heeft KPN er al iets voor aangekondigd? Want per 1.4 zou ook Dsl via de NIC kunnen / lees: zonder kastje.
 
Wijsneus.... tv via de NIC bedoel ik natuurlijk, kan je je aan ergeren, maar laat mij me dan ergeren aan jouw toontje.
 
Terug
Bovenaan