• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Black Friday bij Ziggo


Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
941
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik weet er met een paar belletjes altijd wel weer iets uit te slepen na weer een jaar ;)
 

hutjeflut

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 okt 2009
Berichten
660
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Maar waarom wil je dan korting, en een nieuw jaarcontract, bij Ziggo als je naar glasvezel wilt overstappen?

Ik wil gewoon minder betalen. ik kan mijn geld maar 1x uitgeven en ik betaal nu een absurde 75,45 euro voor iets dat 5 jaar geleden nog geen 64 euro kostte.
En ik zou dus wel naar glas willen omdat het goedkoper is maar ik loop als sinds 2015 te klooien om dit geactiveerd te krijgen. Ondertussen heb ik zelf de kabel al in mijn meterkast geplaatst want als ik op reggefiber moet wachten ligt hij er in 2025 nog niet en dat terwij de te verplaatsen afstand maar 120 cm was.
Maarja zonder vinkje in de computer en mogelijk aansluiting aan de andere kant van de kabel komen we niet ver en kan ik gewoon niks aanvragen.

Ik heb ze zelfs gepoogd uit te leggen dat mij gewoon korting geven ipv dat ik overstap naar glas voor een korting en over een jaar weer terug kom voor de korting bij ziggo ze minder kost omdat ze geen monteur kosten hoeven te maken en me geen nieuwe modem en mediabox hoeven te leveren die al duurder zijn als 6 maanden korting en dat ziggo als bedrijf dus onder de streep meer zou overhouden als ze bestaande klanten korting gaven maar dat wou er niet in...
immers 6x 30 euro is 180 euro. als ik overstap kost je dat een half uur voor de monteur een modem een mediabox 6 maanden 45,45 en 6 maanden 75,45.
Het kost ze dus ruim 700 euro abbo kosten extra als ze me laten gaan plusde kosten van de monteur modem en mediabox wat ook wel in de buurt van die 180 euro komt denk ik. Maar die logica blijkt er niet te zijn bij de zggo medewerkers of erger nog de mensen aan de top die die beslissingen maken.
Al die extra kosten worden dus gewoon doorberekend. bedenk je eens hoeveel goedkoper je pakket kan zijn als ze eindelijk eens slimmer te werk gaan daar.
 
Laatst bewerkt:

Tv-Kijker

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2009
Berichten
1.876
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zo duur is Ziggo niet. Allemaal die forum aanstellers hier. Ziggo is geen liefdadigheids instelling. Dat gewoon geld moet verdienen. Vind je het te duur, dan ga je weg. Is adsl slechter pech gehad.
 

Robert Koopman

Quality Member
Lid geworden
29 aug 2007
Berichten
18.459
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik denk dat die 64 eigenlijk 46 had moeten zijn.
 

oneapi

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
2.581
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Plaatsvervangend denken is altijd voorbarig.....
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
699
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
typo verderop heeft hutjeflut het over 75,45 weet niet of dat veel of weinig is aangezien ik niet weet wat dat pakket inhoudt. Maar overstappen kan altijd en anders bellen en korting vragen
 

warrink

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 nov 2010
Berichten
10.234
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hutjeflut wil gewoon minder betalen..dat zal zeker lukken als hij zich eens goed orienteert op de verschillende aanbieders.