• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Bij gebruik spitter geeft blokjes


René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.674
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Dus..... versterker erachter en dan splitter erbij voor slaapkamer tv is de oplossing?
Splitter heb je dan niet meer nodig, je sluit de tv beneden en boven aan op de versterker. Maar dit gaat alleen werken als het inkomende signaal voldoende is. Nu lijkt het er op dat het op het randje zit.

Hoe kan ik webcare benaderen?
@Webcare Ziggo en dan 'Start privé conversatie'.
Als je dan dit topic erbij vermeld weten ze meteen waar het over gaat.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
1.092
Gebied
fUPC
DVB - C tuner, ik heb helaas geen idee wat dat is.
Is dat een instelling?
[..]
Nee, dat is een onderdeel in de TV.
Maar voordat je mogelijk geld verlazerd aan een overbodige antenneversterker, check nou eerst of het aan de TV ligt (door hem bij iemand anders uit te proberen). Als je daar ook blokje krijgt, dan wordt het tijd om een antenneversterker aan te schaffen en neem dan een goede, bijvoorbeeld een Hirschmann HMV41.
 
Topicstarter
Topicstarter
L

Loesy

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
237
Ga ik doen edmond.

Had je wel gelezen dat de directe aansluiting op de woonkamer doos geen blokjes geeft? Stel het zou aan de tv liggen dan zou hij het dan toch ook blokjes moeten geven en dat is niet het geval.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
690
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je morgen de foto's van het AOP, de kabels en de doos in de woonkamer laat zien dan weten we in ieder geval of deze aan vervanging toe zijn.
 
Topicstarter
Topicstarter
L

Loesy

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
237
Ga ik zeker doen als ik morgen tussen de middag naar haar toe ga.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
1.092
Gebied
fUPC
Ga ik doen edmond.
Had je wel gelezen dat de directe aansluiting op de woonkamer doos geen blokjes geeft?
ja zeker wel.
Stel het zou aan de tv liggen dan zou hij het dan toch ook blokjes moeten geven en dat is niet het geval.
Ik bedoel met testen op een andere locatie inclusief de splitter en alle kabels. Kortom een kopie van de situatie bij je moeder die blokjes geeft. Ik hoop dat je eruit komt.
 
Topicstarter
Topicstarter
L

Loesy

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
237
Ik hoop het ook dat het opgelost kan worden.
 
Topicstarter
Topicstarter
L

Loesy

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
237
Hier dan de foto van de aansluiting.

Ik heb bericht van webcare terug. Het aop punt is goed dus moet buiten dat liggen.
Vind het echt heel raar. Nieuwe coax en splitter helpt niet. Alleen directe aansluiting op de wanddoos geeft prima beeld. Sinds gisteren geen blokjes. Net weer even splitter erachter en ze zijn er weer . Splitter met of zonder de coax van slaapkamer blijft blokjes geven.

Webcare stuurt kosteloos nieuwe coax en splitter van hen op. Heel aardig natuurlijk maar er zit nu ook nieuw aan.

Baal er als een stekker van. Kan wel monteur laten komen maar dat kost geld en die doet niet anders dat al gedaan is.

Hoe kan dit nu verdorie.
 

Bijlagen

Topicstarter
Topicstarter
L

Loesy

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
237
Morgen maar eens doen wat egmond adviseert. Hele situatie oppakken en naar buren gaan maar of die er blij mee zijn is de vraag. Zijn allemaal oudjes dus word nog wel probleem dat voor elkaar te krijgen.