• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

betreft over schakeling analoge naar digitaal


corkiekie

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2019
Berichten
1
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Beste lezer/s,
Kijk uit met overschakeling van analoge naar digitaal op je bv slaapkamer.
Ben er vanmorgen achter gekomen na dat ik contact met Ziggo had gehad omdat de overschakeling goed verlopen, had 125 digitale zenders gevonden.
Dus fijn maar ga ik zenders kijken is NED 1-2-3 blokkerig en gekleurde strepen dus ik Ziggo gebeld wat het probleem zou kunnen zijn krijg een dame aan de telefoon en die wil me wel helpen met een next box 5 euro per maand erbij of een CI+module die niet werkt enz verkoop praatje van Ziggo medewerkers en ze heeft haar best wel gaan. Ben er nu achter dat jawel NED 1-2-3 op kanaal 925-926-927 zit lekker verstopt dus beste mensen kijk uit je hebt wel de kanalen even zoeken dus je bent gewaarschuwd.

Cor.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.260
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je tv geschikt is om digitaal te kunnen kijken moet je een goed signaal kunnen krijgen in je slaapkamer. Er zal eerder iets fout zitten met je antennekabel cq aop punt of je versterker is niet geschikt.

Probeer eens je tv direct op je aop aan te sluiten en er een goede kabel aan te sluiten. Heb je dan ook nog blokkerig beeld dan is je aop punt niet goed. Dit alleen om te testen vlakbij je aop. Dan kun je daarna je kabel naar je slaapkamer weer aansluiten. Heb je dan slecht beeld dan is het de kabel.

Wel even de stappen goed doorlopen op de volgende site